הכאב

כ א ב

New member
הכאב ../images/Emo101.gif

תעזרו לי בבקשה... אני לא יודעת איך להתמודד. אני לא מסוגלת למצוא את הכוחות הפנימיים כדי להתמודד עם מה שאני מרגישה עכשיו, והדבר היחיד שאני רוצה זה להיות קבורה לצידו. להיות איתו לנצח. איך אני ממשיכה הלאה? כשהחברה מתנכלת לכל ניסיון שלי להתגבר ולהמשיך.. אני נהיית מיום ליום יותר חסרת תחושה. הרגש היחיד שאני זוכרת הוא העצב, ואיתו מלווה הרצון למות.

היי רגע.. רגע אחד..

מה מתנכל? מי מתנכל? מה פתאום מתנכל? לאיפה נפלת? מה קרה?

כ א ב

New member
...

אני מנסה לשכוח, מנסה להמשיך הלאה. ו"הם" עוצרים בעדי. מתלחשים מאחורי גבי ואומרים דברים כאלה כואבים. ואין להם מושג שהמילים שלהם קורעות לי את הלב כמו סכין.

ילדה יקרה

"הם" לא עוצרים אותך "הם" אין להם מושג.. את זו שמחליטה אם מה שמלחשים עליך קורע לך את הלב.. את זו שיכולה גם להחליט שזה עובר לידך.. ולא משאיר סימן. את זו שמחליטה מה האמת עבורך.

כ א ב

New member
ניסיתי להתעלם..

באמת שניסיתי. אני לא יכולה. אף פעם לא הייתי בן אדם חזק, ותמיד נשברתי מדברים כל כך מהר. ועכשיו המצב החדש דורש ממני חוזק כזה, שאין לי מושג איפה למצוא.

...

באהבה שלך. באמונה שמגיע לך שיהיה לך טוב. ברצון לחיות חיים עם משמעות ולהנות. בהבנה שרק לך יש אחריות או בעלות על החיים שלך רק לך.. ולא אף אחד אחר.

כ א ב

New member
מממ...

כרגע אני לא מסוגלת למצוא את הדברים האלו בי.. את האהבה, את האמונה. אני רק רוצה שיניחו לי לנפשי. אפילו את החיים אני כבר לא רוצה לחוות. הדבר היחידי שמנחם אותי, זה שמפה ההרגשה יכולה רק להשתפר. כי נראה לי שאני באמת בשפל המדרגה. ותודה לך אחת יקרה על דברייך

nypx

New member
בפנים בפנים .......

יש אור קטן ונפש גדולה רק תסתכלי פנימה ותקבלי את כל התשובות מי יגיד לך מה טוב ומה לא ? את את ורק את רק את יודעת הם לא קמים בבוקר אם התחושות שלך הם לא מסתובבים כל היום אם הרגשות שלך והם לא הולכים לישון בלילה איתם אז להעביר ביקורת זה הכי קל תהיי את הביקורת של עצמך תהיי שלמה עם עצמך ואם ההחלטות שלך ואז הכל יזרום

לכאב...

אני ממש מבינה את כאבך ודבריך, ואני רוצה לספר לך על שכנועים עצמיים שאני עוברת.. לא בחרתי במוות, לא בחרתי לאבד את האדם הכי יקר וקרוב אליי, לא בחרתי שזה יכאב כל כך, לא בחרתי בלילות ללא שינה, לא בחרתי בדבר הזה שקורע את הלב, לא בחרתי באי היכולת להפרד ממנו , לא בחרתי בחלקת הקבר הזו.. ומפה והלאה- נגמרו הבחירות הכפויות!!! כל מה שאני יכולה לבחור בעצמי אני בוחרת בעצמי, החברים שלי מהיום והלאה הם רק חברים שנעים לי להיות איתם, אני הולכת לאן שאני בוחרת ללכת ועם מי שאני בוחרת ללכת, אני מראה כלפי חוץ מה שאני בוחרת להראות ולא תמיד משחקת את המשחק שמצפים ממני, אני בחרתי לחיות, ויום אחד אני גם אהנה מהחיים האלה אני בוחרת להיות מוקפת באנשים שרוצים את טובתי, וגם אם בחירותיי לא מובנות להם הם שם בשבילי. ומי שלא היה כאן, כנראה לא יבין לעולם..

גריני

New member
ועל זה - אומר.....

הללויה!!!! כמה טוב לקרוא מישהו/י שיודע להוציא את הטוב מתוך הרע! כמה אומץ וחוכמת חיים צריך - כדי להגיע לתובנות האלה וזה נשמע לי כ"כ נכון! כל-כך נכון - עד שחבל שרובנו לא מגיעים למקום הזה - לפני האובדן. תודה לך, קולינרית, על הארת העיניים של היום גריני

כ א ב

New member
../images/Emo51.gif על ההודעה המקסימה

הכתיבה שלך נוגעת ללבי. ואין לך מושג כמה זה עוזר. מילים של אור בתוך חשכה גדולה. תודה, תודה לכולכם.

אני פה כל הזמן...

תמיד שמחה לעזור.. לפני המקרה היה לי משפט כתוב בסלון והוא היה דרך החיים שלנו "Alwasy look on the bright side of life" ותמיד תמיד חיפשתי את הטוב בכל דבר המוות היה מבחינה זו נוק אאוט מה יכול להיות חיובי במוות?????? זה סופי, לא יכול להיות גרוע יותר, זה פוגע בכל הסביבה אז יש גם מזה. אבל כל הזמן אני מנסה לחשוב מה יכול להקל קצת, ותחושת השליטה במצב, תחושה של בחירה היא דבר שמקל, ונכון- חבל שחושבים על כל הדברים האלה רק "אחרי" ואני באמת מקווה שזה לא משהו רגעי אלא זה נשאר לכל החיים

קולינרית..

מקווה שהשורה ההיא גם נשארה תלויה אצלך בסלון כי הקטע עם ה..מצב הזה.. זה שאין זבנג וגמרנו. וקורה שיש נד-נד. ואז היכולת לסגל את תכונת ה"נחום תקום" היא חלק מיכולת ההשרדות. צריך לדעת שיש נפילות. ולהבין שאין מה לפחד מהן. כמו שאומרים לילד שנופל ובוכה.. שלא נורא.. נשיקה ויעבור.. כי בסוף קמים.. עם עוד נשיקה של החיים. או שיעור. אז תשאירי את המשפט הזה תלוי בסלון כל הזמן. המשפט הזה ענק. על כל הרבדים שבו.. ותגידי.. למה קולינרית? זאת אומרת.. השם

תשובה לאחת..

לא בנתיים השורה לא תלויה היא ב"הקפאה" עד יעבור זעם... מבחן גדול מידי בשבילי בשלב זה השם קולינרית הוא הבסיס לתראפיה חדשה שהמצאתי.. תראפיה בבישול.. כל אחד והדרך שלו..

BooBee

New member
לקחת כל יום לחוד

אולי כדאי שתבקשי תמיכה חיצונית על מנת למצוא את הכוחות הפנימיים האלה. אני התמוטטתי חודש וחצי אחרי מותה של אחותי. הלוואי ויכולתי לאתר את הלינק מההודעה שכתבתי אז ב IOL. ואז הלכתי לטיפול פסיכולוגי. ושם, בתמיכתה המדהימה של המטפלת שלי למדתי לחיות במקביל לאסון הזה. דג ששוחה באקווריום, לא רואה את המים בהם הוא שוחה. מישהו מבחוץ יכול לעשות קסמים, ליטרלי. אני בסיום הטיפול שלי ויודעת שהכלים שקיבלתי בשיחות הקשות, הכואבות ומלאות הבכי אצל הפסיכולוגית שלי נתנו לי המון יכולות לאתר את הכוחות האלה שאת מדברת עליהם. רויטל.

למעלה