הכאב הזה..

maordahan21

New member
הכאב הזה..

היא הגיעה אלי הביתה... אחרי שבועיים שאני בצבא ומת מגעגועים אליה.. ישבה על המיטה וכבר שהיא ישבה אז הרגשתי שהיא לא אותו דבר.. נתתי לה נשיקה וראיתי שהיא אדישה.. נשכבתי על המיטה היא נשענה אחרי.. ומאז שהיא אמרה מה שאמרה.. אני לא מפסיק לחשוב עליה.. יש לי את הכאב הזה שיש בחזה לפני שבוכים.. כשהדמעות עומדות בגרון ולא יוצאות.. כאילו הם עשו התנחלות בגרון שלי.. וכל מה שאני רוצה זה רק להוציא אותם אבל הם לא יוצאות הם בשלהם.. כל פעם שאני ניכנס לפייסבוק הזה ורואה את התמונה שלה.. ואז שאני חושב שעברתי שבוע בשלום בלי יותר מידי רגעים כאלה היא שולחת לי הודעה של מה נישמע בסוף שבוע ושוב להקת הכאבים שוב עולה להדרן.. אני מוצא את עצמי לא נירדם בלילה או יוצא בלילה מהבית לשתות בירה באיזה פאב לבד רק כדי שמשהו ישטוף לי את הדבר הזה בגרון.. לצערי רק מנה יפה או שתיים של כוס ויסקי טוב יכולה להוריד קצת את הכאב הזה.. אז ככה אני מעביר את החודש וחצי חודשיים אחרונים בשתיה מרובה של ויסקי כדי שלא יכאב לי.. אז מה עושים?!.. לא יודע באמת שלא ניראה לי שאני פשוט יחכה.. אז יהיה לי עוד לילה שאני ישתה כמו אידיוט ועוד יום שאני ילך כמו סהרורי עם פנים חרא וכשישאלו אותי אם קרה משהו אני יגיד שלא מה פתאום... ובלילה מאוחר כשהכאב הזה בגרון יעלה שוב אני כנראה יסתגר שוב ויוריד את הראש ואז ממש מאוחר בלילה אני ישחרר 2 או 3 דמעות רק כדי שאני יוכל להמשיך מחר לשקר לכולם שהכל בסדר... מצטער אם הפלתי את זה פה פשוט הייתי חייב להוציא קצת.. ותודה

טוב מאד שהוצאת את זה

עדיף מלשטוף את זה החוצה באלכוהול, שבעיקר לא מנקה אלא מטשטש, לא יותר... זה כאב שרבים מאיתנו יכולים להשתתף בו, להזכר, לחוש אותו אפילו כעת. הנה שאלה מאתגרת עבורך, שאולי תתחיל לסייע לך לצאת מהכאב: חוץ מאלכוהול, מה עוד יגרום לכאב שלך להתעמעם? מה לדעתך כדאי לך לעשות כדי שלא תאלץ לשקר שהכל בסדר?

daoli

New member
מכירה את ההרגשה הזאת של הגוש בגרון

ולמדתי שחייבים לשחרר אותו, אחרת הכאב עובר לבטן..... אז אני בוכה את הכאב החוצה. נכנסת לאמבטיה או מתכרבלת במיטה ובוכה....והבכי הזה משחרר. ואם אני לא מצליחה לבכות, אני שרה או צועקת. ובגלל שאני גרה ליד הים, אני צועקת לים, והוא מקבל הכל באהבה. יש כאלה שעושים ספורט או מציירים, או מתופפים. אלכוהול זה רעיון גרוע, כי הוא לא באמת משחרר כלום. מאחלת לך שתמצא את הדרך לשחרר את הגוש הזה (החסימה הזאת) ולמלא את עצמך שוב בשמחה ובאנרגיות טובות.

Megie

New member
מאור..

אשמח להבין קצת יותר מה קרה בינכם.. בכל מקרה, תוציא..תפרוק.. עם הזמן זה יהפוך לקל הרבה יותר.. עד אז, אנחנו כאן כשתרצה פשוט לפרוק

שמח שזה קרה לפני שהתחתנת איתה, זה יכל להיות הרבה הרבה הרבה יותר גרוע..מנסיון אישי! צא לסטאנדאפ, קרא פה תגובות על בעיות דומות וצא מזה ותמשיך קדימה, בהצלחה! ה20.3 תאריך מאוד מיוחד, ולא רק (
) זה יום המעשים הטובים אבל לא צריך לחכות ל20.3, כל יום יכול להיות יום המעשים הטובים זה תלוי אך ורק בי, בך ובכולנו! היו אנשים טובים, עזרו לאחרים במיוחד לחלשים ולנזקקים, פשוט עשו טוב: The power of giving - כוחה של נתינה למי שמכיר מבוסס על הסרט "תעביר את זה הלאה" !! http://www.youtube.com/watch?v=cqNM5YHH9g0

שלום

התמודד עם הדבר האמתי. יחסיכם בקשיים. כצעד ראשון בדוק את מידת אהבתכם זה לזה. השקע בה ותן לה אהבה כנה ורבה במלים ובמעשים. אולי אז הקשר יחזור להיות טוב יותר, לאט.

למעלה