"הכאב הזה מכה בי עוד..."
אני אפילו לא יודע מה לכתוב, אבל אני מרגישה שאני צריכה לשפוך ולהוציא החוצה, את הכאב שיש לי בלב, ולכן אני יעשה את זה בלי סדר מסויים בלי לסדר ולסנגנן, פשוט זורקת החוצה הכל
מאז הפרידה מהבת זוג שלי, אני נודדת במחשבות, נודדת במעשים, נודדת במיניות שלי מחדש, מנסה מתנסה וחווה. כשיש שקט ואין גירוי ממנה כלומר הודעות או מסרים כאלה ואחרים אני חושבת ומרגישה שהתגברתי שהכל בסדר שהלב כבר לא שבור יותר, אבל כל פעם שהיא איכשהו יוצרת קשר שוב כואב לי, שוב אני מרגישה את הפרידה מחדש...כאילו עכשיו לראשונה היא אומרת לי שהיא רוצה ללכת. וכל פעם אני חוזרת ומבקשת שלא תפנה אלי, שלא תיצור קשר וכל פעם יש משהו, זה לא שהיא רוצה לחזור, היא רוצה להיות בקשר רגיל, לא חייב חברות עמוקה או משהו כזה, אבל כן שנרגיש בנוח אחת עם השניה. אני כואבת לא כי אני רוצה לחזור אליה, אלא כי כואב לי שאני כל כך אוהבת אותה, אבל אנחנו כל כך לא הסתדרנו ולא מסתדרות ותמיד יש בעיה וחשיבה שונה. ופשוט לא מעניין אותי מה קורה לה בחיים עכשיו ומה היא עושה עם עצמה. הפעם היא יצרה קשר כי היא מרגישה שהיא צריך לשפוך דברים החוצה... אני מרגישה מבולבלת מרגישה שפשוט אין לי כוח להתמודד יותר עם אהבה, עברו 4 חודשים מהפרידה שזה מצד אחד הרבה מצד שני כלום ואני פשוט לא רוצה, אני כן מחפשת חום, חיבוק וקירבה.. אבל לא קשר. לא רוצה
העבודה שלי שואבת אותי אליה ונותנת לי אפשרות לנשום אוויר, היא מכניסה אותי לחשבות אחרות, מכניסה אותי לפוקוס. אני יודעת שזה לא פיתרון, אבל אני לא מצליחה להתמודד אחרת.... חוץ מזה, השבוע פגשתי במקרה את החבר לשעבר שלי, הוא ביקש לדבר איתי, אז נפגשנו... הוא רצה לדעת מה קורה איתי
כי הוא חושב שזה שהוא נפרד ממני לפני שנתיים הייתה טעות, ושאולי זה שנפגשנו ברחוב זה לא סתם, כי לדעתו אנחנו פיספוס... זוגיות שיכלה להצליח, אבל נקטעה מסיבות שונות. המילים שלו נגעו בי במקום מסויים ומרוב שחיפשת מקום לנחמה מהתפוכות הרגשיות שלי קצת נסחפתי עם זה. אחרי זה עצרתי את זה, אמרתי לו שלא מתאים לי לראות אותו יותר ולא יצרתי איתו קשר יותר והוא לא איתי. אני פשוט לא יודעת מה קורה לי ולמה יש בי כל כך הרבה מערבולות בבטן ובלב.....פשוט מרגישה שאני פותחת את השנה בצורה לא טובה בכלל, אולי חוץ מהעבודה שלי שאני באמת נורא מרוצה ממנה. שיהיה לילה טוב לכם אהובים שלי בופיק
אני אפילו לא יודע מה לכתוב, אבל אני מרגישה שאני צריכה לשפוך ולהוציא החוצה, את הכאב שיש לי בלב, ולכן אני יעשה את זה בלי סדר מסויים בלי לסדר ולסנגנן, פשוט זורקת החוצה הכל