הכאב בחיים

rach ה

New member
הכאב בחיים

לפני כמעט שנה..אובחנתי כסובלת מחרדות..ודיכאון יש לי קשיים לצאת מהבית ללכת לבד..יש לי קשיים לחיות התגברתי על הרבה דברים שבעבר לא הייתי יכולה לעשות זה מייאש כי אין הרבה שמבינים וגם אלה שעוברים את אותם חרדות..אצל כל אחד זה מתבטא בצורה שונה לא לכולם קשה לצאת מהבית.. אני בת 21 עוד מעט 22 וצריכה שכל הזמן יחזיקו לי את היד קשה לחיות ככה.. יש לי חבר שנתיים+ אהבת חיי כל כך אוהבת אותו..אולי אפילו יותר מידי ממש אהבה עמוקה אהבת נפש.. והוא פוגע. תמיד היו לי בעיות של חרדה ודיכאון רק שלא ידעתי שזה מה שזה חשבתי שאני סתם בחורה ביישנית יתר על המידה זמן מאוד קצר אחרי שחבר שלי הציע לי נישואים עברתי התקף מאוד חריף.. ועקב זה אובחנתי היחסים שלך קצת לפני לא היו כל כך בשיאם אבל אחרי זה הקשר שלנו רק הלך והידרדר הרי קשה לו להבין אותי איך אפשר להבין בן אדם שקשה לו לעשות דברים שלך הם דברים כל כך בסיסיים..כל כך בסיסיים כמו לנסוע באוטובוס..אבל מה לעשות..אלוקים החליט להעניק לי את "המתנה" הזאת ועלי ללמוד לחיות איתה.. הייתי בנאדם מאוד רגיש ועקב ההתקף נהייתי בנאדם עוד יותר רגיש..אני בוכה הרבה יותר מידי.. כל הזמן כואב לי הלב וקשה לי ואני מיואשת.. כי אני פוחדת מהחיים כנראה שלחבר שלי פשוט קשה שאני כל הזמן פוחדת ממשהו פוחדת שהוא ילך פוחדת שהוא יבגוד פוחדת שהוא יפסיק לאהוב..בוכה..כי כואב לי הוא לא מבין אותי כשהתאהבתי בו הוא היה אחר ולפעמים הבנאדם שהתאהבתי בו עדיין קיים בו..אבל אז..הוא פוגע ומכאיב..(לא מכות חס וחלילה..אלא כאב נפשי..\) אני יודעת שעלי לעזוב אותו וההורים והמשפחה דואגים..ושואלים..מה קורה מה יהיה..אבל איך אני יענה להם אם אני בעצמי לא יודעת איך אני אמורה לעזוב את האדם שהפך להיות החצי השני שלי שאני אוהבת אותו כל כך וכבר לא זוכרת למה אני לא מסוגלת לעזוב אותו אני נהיית יותר חזקה ומצליחה טיפה להתנתק..אבל זה כואב לי..אני מסתובבת כמו סהרורית בבית..גם אם אני שוכחת מזה למעט הצביטה בלב תמיד חוזרת הוא חסר לי עד כאב.. החיבוק שלו הריח שלו.. הדאגה שלו..האהבה שלו.. אבל איך אפשר להמשיך ככה.. אי אפשר אבל אני לא רוצה בלעדיו אני כל כך אוהבת אותו ואמא שלי תמיד מציקה נו זה כבר נגמר יש לי מישהו בשבילך כי היא כל כך סובלת כשהיא רואה שאני כל כך כואבת היא רואה את הכאב שלי בעיניים קשה לי גם ככה בגלל בעיות החרדות שלי והוא מוסיף עליהם וזאת בעיה מאוד קשה אבל אני לא מסוגלת לעזוב אותו..לחשוב שמישהו אחר יהיה במקומו..זה שורף לי את הלב..מחסיר בי פעימה.. כל הזמן מציצה בנייד לראות אם אכפת לו.. קשה לי כל כך..וכואב..ואין אף אחד וההרגשה כל כך כואבת..

anush91

New member
תקשיבי

אני בטוחה שהוא אהב אותך ואת אותו. אבל כנראה שהאהבה הזאת כבר לא קיימת. הוא רק פוגע בך עכשיו. עכשיו האבה הזאת עושה לך רק רע. אם הוא לא יכול להבין ולתמוך זה כנראה בגלל שזהו, מבחינתו זה נגמר. ואת גם כן מרגישה לא טוב עם עצמך ועם היחסים שלכם. עדיף פשוט להתנתק. להיפרד. הזמן ירפא הכל. את תמצאי מישהו חדש שידע לאהוב אותך כמו שאת , עם כל החרדות והדכאונות. בהצלחה.

rach ה

New member
הוא עוד אוהב

הוא עוד אוהב..הוא אומר לי שהוא אוהב אותי..כל הזמן..

JudyWn

New member
1 בפה ו 1 ב ../images/Emo23.gif, מכירה ../images/Emo35.gif

זה בעצם אומר שאנשים אומרים משהו אבל מתכוונים למשהו אחר לגמרי. חבר שלך אומר שהוא
אותך - אבל הוא לא מתנהג ככה. הוא לא מבין שדברים שבשבילו הם יומיומיים ופשוטים - בשבילך הם קשים ומייסרים. ועושה רושם שהוא לא מנסה להקל עליך. אמרת שאובחנת כסובלת מחרדה. את עוברת טיפול או רק לוקחת תרופות? אם את עוברת טיפול הייתי מציעה לך להעלות את זה בשיחה. אולי למטפל/ת שלך תהיה עצה לגבי הנושא. כדאי לך לשקול לסיים את הקשר כדי שתוכלי להבריא
בראש שקט

rach ה

New member
קודם כל

קודם כל אני רוצה מאוד להודות לך שאת ככה מתעניינת ומנסה לעזור. וכן אני בטיפול..לא יודעת עד כמה זה מסייע לי אבל כן.. וזה עולה הרבה מאוד בטיפול..אבל הפסיכולוגית שלי רואה אותי ושומעת ורואה שאני לא מסוגלת כרגע לעזוב אותו..אולי זאת גם חלק מהבעיה בגלל שכרגע אני לא כל כך בסדר אז קשה לי להוסיף על זה עוד משהו..פשוט כל כך לא טוב לי..והוא כל כך חסר לי..

תגובה לכאב בחיים

קראתי את מכתבך ושם את מעלה הרבה רגש אהבה ואיכפתיות מצידך שאלתי היא האם הבחור רוצה אותך או שגם הוא רוצה להתנתק וקשה לו???

rache2

New member
..

להגיד לך את האמת..אני כבר ממש שלא יודעת..הוא טוען שהוא אוהב הוא אומר שהוא ממש אוהב.. מאז שכתבתי את זה היו התפתחויות והייתה מעין פרידה.. זה היה קשה אבל לראשונה מאז שהכרתי אותו אזרתי אומץ ועזבתי גם אני..והוא עכשיו זה שמתקשר.. כן לפעמים כן נראה שהוא רוצה להתנתק וקשה לו..אז אני באמת שלא יודעת..והשאלה שהצבת בפני עכשיו היא שאלה שאני שואלת את עצמי והאמת שגם אותו כל הזמן..וקשה לי מאוד..ואני מבולבלת.. והוא טוען שאוהב..אבל אני כבר מבולבלת כל כך..כבר לא יודעת..

למעלה