הכאבים חזרו- מודאגת

הכאבים חזרו- מודאגת

היי אהובות, ברצוני לשאול בנות עם ניסיון לאחר ניתוח: האם יכול להיות ששבוע ויומיים לאחר הניתוח שלי, חזר לי הכאב באגן + מפשעה + רגל שמאל? האם הניתוח לא היה אמור להעביר את הכאב? אלו הם כאבים שונים מכאבי הניתוח עצמו, אלו הם הכאבים שבעצם בגללם החלטתי לעבור את הניתוח. האם מישהי חוותה את אותו הכאב ימים ספורים לאחר שנותחה? האם יש מקום לדאגה או שמא, זה נורמאלי? שוב אותו כאב טראומטי, שוב הבכי, שוב המשככים שלא עוזרים.. אשמח לשמוע דעות נוספות והמלצות האם כדאי לחכות לביקורת אצל סוריאנו בעוד כשבוע? או לפעול כבר לפני כן? ומה לעשות? תודה מתוקות..

../images/Emo201.gif

מקווה שהמשככים יתחילו לעזור ושהכאב יחלוף במהרה. אם יש לך תור לסוריאנו בעוד שבוע לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות בנתיים חוץ מלחכות לתור. אולי תנסי משככים יותר חזקים, כמובן רק לאחר התייעצות עם הרופא. תרגישי טוב

היי

יכול לקרות אבל בכל מקרה תתקשרי עכשיו למרפאה בדיוק ביטלתי את התור למחר......תנסי לקחת אותו. ותתקשרי גם אליו לשאול. תרגישי טוב ונשיקות

תודה מתוקות

הייתי במיון נשים היום וסוריאנו בדק אותי ואמר שזה נורמאלי שיהיה עדיין כאב מהסוג שהיה לפני הניתוח ושכניראה התאמצתי ושהגוף עוד לא החלים ו...נתן לי תקווה שלאחר החלמה מוחלטת, הכאב לא עדוי לחזור ואני מקווה שכך יהיה... המון אופטימיות, זה כניראה מה שדרוש עכשיו ועוד איזה משכך כאבים חזק... תודה ונשיקות...

שמחה על התמיכה

תודה לך... כן, עצוב שגם אחרי הניתוח, אותו הכאב לא רוצה להניח... אבל כולי עדיין תקווה, שזה זמני ושבקרוב כבר לא יהיה לאותו הכאב זכר... נשיקות...

למעלה