הי

airwolf 37

New member
הי

במידה ולא אקנה טרנו כרכב שני יכול להיות שאמכור את המכונית שברשותי חשבתי על פגרו ארוך או קצר השאלה מה עלות האחזקה לכזה אותו וכמה הוא עולה אני נוסע באזור ה-1500 קמ בשנה אודה לכם על עזרתכם

kfirba

New member
...

סולר או בנזין זה תלוי בק"מ עם ק"מ נמוך כמו שאתה עושה : כתבת 1500 אני מניח שזה 15,000 אז עדיף בנזין. הפג'רו יותר מוצלח מהטראנו לשטח אבל גם יותר יקר וגם אוכל יותר דלק , אם יש כסף עדיף פג'רו בנזין, אם אתה רוצה לחסוך קח טראנו בנזין. שני הרכבים טובים. שבת שלום

כפיר, למה ב 15000 לשנה לא עדיף רכב סולר?

ההפרש בעלות המבחן השנתית עומד על 849 שקלים לטובת לוגם הבנזין. ההפרש בצריכת הדלק עומד על כ 2 שקלים (שקל על כך שהסולר זול יותר + 1 שקל על כך שהסולר לוגם כ 25% פחות נוזל לכל ק"מ) לטובת לוגם הסולר בחשבון מהיר יצא שמי שקונה 425 ליטר דלק בשנה כבר יעדיף סולר. מה פיספסתי?

kfirba

New member
תשמע אני לא זוכר בדיוק אבל היה לנו חשב בחברה

שבדק את העניין לעומק ואמר שעד 30 ק"מ בשנה עדיף בנזין ומעל , עדיף סולר. האם החשבת גם את הטסט שהוא יותר יקר? והיום מחירי הסולר לא בפער משמעותי מהבנזין .

tomig

New member
עלויות........

במידה ואנחנו מדברים על פאג'רו בנזין דיזל אני מניח שנת 01-04 העליות שלך יהייה ללא נסיעה רק ביטוח וטסט בסביבות ה600+- לחודש . בנוגע לאחזקה תראה זה גיפ עם תטפל לבד זה לא יהייה יקר אבל מוסכים זה סיפור אחר עם תעשה רק טיפול 10 אחד בשנה כי אתה נוסע 15 אלף ק"מ אז העליות לא יהייה גבוהות אבל עם תיסע הרבה בשטח יהייו נזקים ובלאי יותר מואץ ואז אתה תבקר כבר הרבה במוסך.... שורה תחתונה פאג'רו רכב מצויין ונוח ושווה להחזקה למי שנוסע הרבה ! בכמות קילומטר שלך הייתי הולך על הבנזין וככה העליות מצתמצמות בהרבה! בהצלחה

למעלה