הי

לוחם 96

New member
הי

אפשר לשמוע ממכם על משחקי לוח כמו טליסמן, אבל משהו יותר מורכב?

ננסק

New member
בהחלט, חפש את RuneQuest

אפשר להשיג בפריק בתל-אביב, וכנראה גם בכמה חנויות משחקים באינטרנט, כמו כוכבי כסף. זה כמו גירסת 2006 של טליסמן: חוקים נוחים יותר, צבעוני יותר, זורם יותר ומעניין יותר. מעבר לכך, במידה וישעמם לך אחרי כמה משחקים, יצאו לו *עשרות* הרחבות, כל אחת עולה דולרים בודדים, שמוסיפות קלפי הרפתקה, שיפורים לדמויות, חפצים וידידים חדשים - תלוי איזה צד במשחק אתה הכי אוהב.

ננסק

New member
התבלבלתי בשם... זה RuneBound

ולהלן קישור לעמוד הרשמי של המשחק: http://www.fantasyflightgames.com/runebound.html

sonde

New member
מומלץ בחום

במידה ומחפשים משהוא עמוק יותר ניתן לפנות ל- WOW או DESCENT

טלד

New member
דווקא לא מאד אהבתי

יותר מדי גלגולי קוביות ואקראיות, לטעמי. לא יצא לי לשחק הרבה במשחקים בסגנון פנטזיה, אבל אני יכול להמליץ על Lost Vally - משחק שבו חבורה של מחפשי זהב, הולכים על מפה שנחשפת תוך כדי משחק ו.. מחפשים זהב.

ycyclop

New member
קלקלנו אותך עם Lost Valley?

אכן משחק חביב אבל בסגנון אחר לגמרי. לצערי בתחום של roleplay אין הרבה משחקים ממש טובים (לפחות על פי הכירותי)

טלד

New member
תיקנתם

קודם כל, טליסמן ורונבונד הם לא roleplay אלא משחקים עם תמה של פנטזיה. נכון שלוסט ואלי הוא לא פנטזיה, אבל יש בו את האלמנת של ללכת ולחקור מקומות על מפה, ולכן המלצתי עליו. בעיקר רציתי להסתייג מרונבונד, שיש לו הפקה יפה, אבל בתכלס הוא די משעמם.

לינק

New member
אני מסכים

יצא לי לנסות אותו עם חברים כמה פעמים, וכל פעם אנחנו מתייאשים/משתעממים באמצע ונוטשים אותו. הוא לא כזה טוב.

ננסק

New member
כן, אבל הוא לא משחק בסגנון טליסמן

לא בדיוק. בגלל מגבלת הזמן, יש בו דגש רב על ניצול נכון של משאבים וזמן ותכנון נכון לתורות הקרובים, שזה לא אותו דבר כמו לחקור עולם פנטזיה בחופשיות.

IirionClaus

New member
"סגנון טליסמן"...

אני הבנתי סגנון טליסמן כפיתוח דמות ו-"role playing".

למעלה