הי

הי

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי אני מחפשת לקנות תוף אינדיאני. הייתי במרכז טנקה וזה יקר לי מידי . חוץ מזה האם מישהו יכול לומר לי על אזור שבו אפשר להשיג ? תודה מראש. צום קל

תוף

היי שנטיפי, את יכולה להשיג תופים זולים יותר (תלוי בגודל) אצל ד"ר דרם ליד דיזנגוף סנטר בתל אביב. (נדמה לי שהם ברח' בר גיורא).כמו כן אם יש לך עניין לפתח את החיבור השאמאני לתוף ולעשות לו חניכה שאמאנית את מוזמנת ליצור אתי קשר ואשמח לעזור לך. לי יש שני תופים.אחד שקניתי אצל ד"ר דרם ושני שעשיתי בטנקה.שניהם מצויינים לצורך ריפוי.הכל למעשה תלוי באנרגיה שאת מכניסה לתוף. בברכה אורלי נירן- שאמאנית.

יש עוד אפשרות

אני שייכת לרוח הגדולה שהיא מרכז לתרבת אינדיאנית ולשאמניזם, ואנחנו משתמשים המון, באופן יום יומי ואינטנסיבי בתופים. התופים שאנחנו עובדים איתם הינם תופי באפלו שאפשר לקנות אותם בחנויות חלילית ברחבי הארץ, ובמיוחד ליד השעות ביפו. התופים אינם יקרים והם עשויים מעור מלאכותי שיש לו תהודה מדהימה כמו של תוף מעור, לבי הצורך להרוג חיות ובלי הבעיות שמגיעות עם תוף מעור בארץ - כמו הנטייה שלו להיהרס מהלחות, והצורך לחמם אותו שעות עד שהוא מצליח להוציא צליל נורמלי. המחירים ממש סבירים.

dorit8

New member
מצטרפת להמלצה של הילה של אש, ו...

גם לי יש תוף אחד מהחנות ביפו. תוף מצוין . יש שם יופי של תופים ויחס מקצועי. ברחוב דיזנגוב בת"א יש גם חניות של מוזיקה. יש לך הפשרות גם מדלית קרמל יש שם גם תופים התנים.

שלום

אשמח אם תתנו לי את הכתובת המלאה של החנות ביפו ואם יש גם טלפון ומה שם בעל המקום

למעלה