הי שלום.. הרגע נרשמתי!
Y yaniv1216 New member 21/9/06 #4 נצלש מחר אחה"צ בערוץ 10 בערך ב15:30 התכנית "הסיפר שלי" בה שירה פליקס תארח את יקיר ד אתם מוזמנים לוודא שעה ( לי לא ידועה כרגע שעה מדוייקת) ולהנות מהתכנית
נצלש מחר אחה"צ בערוץ 10 בערך ב15:30 התכנית "הסיפר שלי" בה שירה פליקס תארח את יקיר ד אתם מוזמנים לוודא שעה ( לי לא ידועה כרגע שעה מדוייקת) ולהנות מהתכנית
B boten d New member 21/9/06 #8 אני מוחה!! עוד בוטן?! לא מספיק אחד?! סתאאם, ברוכה הבאה מהבוטנים האחרים.... ספרי קצת על עצמך...
B boten d New member 22/9/06 #14 מזל טוב! חוץ מאחת מכוונת לא היו שגיאות כתיב בהודעה הזאת! הייתי חייב חכתוב לך משהו אחרי שיחת טפלון של כן נכון, לא נכון,כן נכון, לא נכון,כן נכון, לא נכון,כן נכון, לא נכון,כן נכון, לא נכון
מזל טוב! חוץ מאחת מכוונת לא היו שגיאות כתיב בהודעה הזאת! הייתי חייב חכתוב לך משהו אחרי שיחת טפלון של כן נכון, לא נכון,כן נכון, לא נכון,כן נכון, לא נכון,כן נכון, לא נכון,כן נכון, לא נכון
מ מאילת באהבה New member 22/9/06 #15 ברוכה הבאה לפורמנו קפה ועוגה יוגשו ביום כיפור חינם אין כסף ההגעה בתחבורה ציבורית במהרה בימינו אמן. תרגישי בבית, יותר נכון בפרוייקט Y (עם כל המציצים)
ברוכה הבאה לפורמנו קפה ועוגה יוגשו ביום כיפור חינם אין כסף ההגעה בתחבורה ציבורית במהרה בימינו אמן. תרגישי בבית, יותר נכון בפרוייקט Y (עם כל המציצים)