הי

הי

איך לומדים לגעת באשה אחרי כ"כ הרבה שנים שזה היה ג"ע ואביזרייהו דג"ע ואביזרי אביזרייהו דג"ע??? וכרת ובעילת נידות וכו' וכו' וכו'???

בן הצבי

New member
רגע,

שנים זה אצלך כגן-עדן, אביזרייהו דגן-עדן, ואביזרי אביזרייהו דגן-עדן? אז מה זה עכשיו, גיהנם? אם-כן, תמיד יש לך האפשרות להפוך לחד-מיני.. (הומור מטומטם של ארבע וחצי בבוקר אחרי חמישים גרם שיוואס. אני יודע.)

...

מתלבט13

New member
לא צריך להתאמץ

ברגע שאתה רואה את זה כמותר, אתה תתחיל לרוץ אחרי זה. וקח את זה באיזי. אולי נכון יותר לא לרוץ אלא לזרום בקצב שלך. אומרים ששוכחים מזה. נ"ב אותה בעייה יש לבחורות דוסיות מהדור הישן שלא לימדו אותם כלום על מין עד החתונה. כשמספרים להן על מה המדוןבר הם יכולות להיות די נפחדות, אבל אומרים שהטבע עושה את שלו די מהר, ואז הן אלה שדורשות.

נו...

(מי שראה את אוסטין פאוארס נא לדמיין את דר. רשע אומר את זה) בשביל מה יש אינעארנט? הא? חבוב? תכתוב למעלה בשורה איפה שכתוב ""כתובת"" את זה: www.g.co.il זוהי תוכנה מופלאה ביותר שנקראת ""גוגל"" כן, התוכנה הזאת תעזור לך למצוא מידע בכל העולם, די מדהים הא? אוקי, מספיק עם הקישקושים התכניים שלי, בא נתקדם... כתוב בשורת החיפוש... מילה אחת... "סקס" ולחץ אנטר רגע רגע, עצור! יש לי רעיון יותר טוב... כתוב בשורת החיפוש.... "איך לעשות סקס?" תלחץ אנטר מדליק ביותר הא? פצצות לגבות, רסיסים לריסים, ריסים לתריסים, הא? כן, אני כתבתי את זה.

למעלה