הי!

הי!

רציתי לשאול את הוותיקות בטרנר.... כשאתן הולכות לעשות בדיקת צפיפות עצם האם אתן מקבלות על זה התחייבות או שאתן משלמות? אני במכבי והם לא נותנים לי התחייבות אף פעם ורציתי לראות מה קורה אצל האחרות...

barbushi

New member
היי אורית

מה שלומך? משלמים משהו בכל מקרה (גם עם ההתחייבות) כמה את צריכה לשלם? את צריכה לשלם פחות מהרגיל.

elitp

New member
בכללית נותנים טופס 17

אני עשיתי השנה בדיקת צפיפות עצם ראשונה. בד"כ,הבדיקה הזאת עולה 58 שקלים לחברי המושלם,אבל כשיש טרנר אז הקופה נותנת טופס 17,וצריך לשלם רק 24 שקלים.

היי

אני במכבי ולא הסכימו לתת לי התחייבות כי אני לא מעל גיל 60 ולא עם מחלה ממהרת.... אבא שלי אמר לי שיש איזה רופא מחוזי או משהו כזה שמטפל בדברים "שונים" ו"מוזרים" והוא אמר שנילך אליו שיסדר לי לקבל התחייבויות. בכל אופן רצו ממני על בדיקת צפיפות עצם ברמב"ם 120 שקל או התחייבות. אם יש מישהי במכבי שיכולה להגיד לי איך היא סידרה את זה אני אשמח לשמוע. תודה

היי אורית

אז ככה - הבדיקה של הצפיפות עצם במכבי לתסמונת היא חינם את הולכת לבקש התחייבות ואם ההתחייבות את הולכת למכון צפיפות. אצלי הרופא נשים שלח לעשות צפיפות עצם . הלכתי לבקש התחייבות וגם לי נתנו תשובה שאני צעירה כוו'. אחרי בירור בגלל התסמונת אז מגיע לנו לעשות את הבדיקה חינם !! תלכי לרופא משפחה או לאנדרו'. תכתבי לי במסר אם יש לך שאלות. דרומית

Yael 00

New member
היי אורית

גם אני במכבי ואני דווקא כן קיבלתי טופס 17 לבדיקת צפיפות עצם. אני לא זוכרת בדיוק איך. אני אברר ואחזור אלייך.

למעלה