הי

הי

עומר לעזל מה עובר עלי/ מאוחרי / לידי / ... שאלתי את הרונים מה הוא ההסבר למצב הרגשי הקיים ולבריחות האנרגטיות שלי וכאשר שמה לב אליכם והתחלתי לנצח אותם אבל בעיקר שאלתי למצבי הקיים מה זהזה ... 1. גבו 2. אותל'ה 3. בקראהנה. 4. פרתרו לא התחברתי לפרתרו . לילה טוב עכשיו הולכים לישון אחרי לילה של עבודה בי בי

כפרה עלייך...

פיציתי אותך בתשובה ארוכה מכל הלב

אוקיי

מה עובר עלייך, נשמה שלי? בואי נלמד ביחד... ניראה שיש בעיה כרגע עם ה"צנרת" האנרגטית, עם הנתינה והקבלה. הכל יוצא אצלך מאיזון כרגע, לא ברור מה את נותנת ומה את מקבלת. יצאת מהשטח המוכר שלך ונכנסת לעולם חדש לגמרי וזה ניראה שאת כל האמונות והדו-שיח את צריכה לבנות מחדש. יש צורך לוותר על משהו. אולי על התמימות שיש בעולם של הרוח, עבור המעשיות, אולי אפילו הגבריות במובן מסויים, של עולם החומר. וזה ויתור קשה, קשה להתרגל. אבל, שתדעי, הרונים אומרים לך - זו הדרך היחידה להפרות את עצמך. אלה חבלי צמיחה, חבלי לידה של העצמי החומרי שלך, שהוא חשוב לא פחות מהעצמי הרוחני. אחרי הכל, אם רק העצמי הרוחני היה חשוב, לא היינו נולדים בגוף... בקיצור, הקושי שלך מצטייר בבירור בשביל של היעוד שלך, עם זאת, זהו קושי שיש לברך עליו ולהודות לו, כי זה קושי של צמיחה, ולצמוח, תשאלי כל פרח והוא יגיד לך, זה לא גן של שושנים
מאז שאני מכירה אותך ועד היום, את הולכת באומץ בדרך שהיא כמעט סותרת את כל מה שאת מכירה. אני רוצה להכיר בזה ולשלוח אלייך ברכה, את ממש לוחמת של אור. כל הכבוד, ובל תרפינה ידייך. העבודה שאת עושה עכשיו, "להוריד" את האנרגיה, לקרקע אותך, היא כואבל כמו ליפול מגן עדן על התחת... אבל היא הכרחית לקיום שלנו כאן.
הצלחה, יקירה... אני רואה אותך מוקפת באנרגיה העתיקה של הרונים, שכל הזמן משקיפים ושומרים על ההתפתחות שלך...

למעלה