הי

שבטל

New member
הי

שלום לכולם אני צריכה עזרה חבר שלי בגד בי ונורא נפגעתי האם מישהו יודע איך אני יכולה לגרום לו לאין אונות לאיזה תקופה כדי שאוכל להיתנקם בו והוא יענש קצת? אשמח אם תעזרו

moonflim

New member
לא

אל תכשפי אותו האדם האחרון שאמי מכיר שלך למיון וניתוח וחוק השלושה לא גבע את המחיר כך שלא ידוע מה המכיר של כישוף בזה

RainBird

New member
את במצב קלאסי. החבר הוא לא האדם שהיה נדמה לך- הוא חיית פרא על יצרים שבגדה בך, ואת גם מחפשת לנקום בצורה מאוד קלאסית. אי אונות זו אחלה דרך לפגוע בגבר, וכמה שאני מסמפט את הלהט שלך לעשות את זה, לצערי אין לך את ההכשרה המאגית לבצע לחש שכזה. מתנצל. ארדן.

WindsOfWar

New member
../images/Emo6.gif

ואיזה חוק מגן על בני אדם מבני אדם? או למשל מאנשי הממשלה?

straycat

New member
נוגד את כללי האתיקה ../images/Emo31.gif

בכישוף, כמו בכל תחום שהעוסקים בו מכבדים את עצמם ואת זולתם, יש כללי אתיקה. שני כללי אתיקה בסיסיים בתחום: 1- חוק המכשפות (The witches' rede): עשי כרצונך, כל עוד הדבר אינו פוגע באף אחד. 2- חוק השילוש (The three-fold law): כל אנרגיה שתשלחי, תחזור אליך בעוצמה חזקה פי שלוש. מכאן ניתן להבין, שכישוף לא נועד לפגוע, הוא נועד להיטיב. אם מישהו פגע בך, את רשאית להתרחק ממנו ואפילו לפגוע בו חזרה, אבל לא בצורה של התערבות בחייו ובגורלו (כלומר, לא בעזרת כישוף). במידה שתחליטי ותמצאי את הדרך בכל-זאת, להיעזר בכישוף פוגעני, קחי בחשבון שאת עשויה לשלם על כך מחיר.

Diableror

New member
לא.

לבני אדם יש אתיקה,לא לכישוף.שני הso called חוקים שהצגת הם בגדר אמונה בלבד,המזוהה בדר"כ עם הדרך הוויקנית.כל עוד אינך מאמין בדרך/חוקים האלה,אתה יכול לעשות כרצונך,גם אם זה פוגע באחר,מבלי לחשוש שזה יחזור אליך פי כמה. Diableror

neophile

New member
עשה כרצונך באהבה

קראולי כתב(טוב לא בדיוק ככה אבל זה הרעיון) "עשה כרצונך באהבה" אני מניח שהוא התכוון לאהבה יותר "נעלה" ממינית בלבד יותר בכיוון של חמלה כאשר אני עושה כרצוני באהבה אני לא יכול להזיק לאחר...מפני שאני פועל עם הכוח הקוסמי , במצב הזה אין לי משמעות בתור אני ,איני פועל מתוך אגו או מתוך הזדהות עם הגוף המוחשי אני ב"אקסטזה" עם כל מה שקיים , חופשי לחלוטין. מפני שבהכרח אני מתעלה מעל גבולותי גבולות חומר ורוח. לכן אין "אני" יכול להזיק. אין אני. הכוונה לאני שמרגיש אשמה ועוד כל מני אמוציות נוראיות כי לעשות כרצוני באהבה לא הולך עם להרגיש אשמה לפעמים האמוציות "גדולות" מאיתנו אבל אין לזה פיתרון קסם(או לפחות אחד שאני לא יודע עליו :) ) זה לא שכל אחד יכול באיזה בוקר להתעורר ולהחליט שמעכשיו אני עושה כרצוני באהבה. רוב האנשים רחוקים מזה בדיוק בגלל שאף אחד לא יכול להגיד לי איך לעשות את זה, אין ידע חיצוני על הנושא. בנוסף האמוציות לרוב עומדות בדרך לשם...מפריעות.

Diableror

New member
לא חסרות דרכים לנקום

גם מאגיה היא דרך,אך כאמור,אין לך את הכלים להשתמש בה. Diableror

למעלה