הי

nycny

New member
הי

הי, חשבתי לנסות לקבל קצת עידוד. קראתי את הדיון על יורדים ולא יורדים ונשארים ונתלים באוויר ורציתי לשתף בחלק שלי בנפולת הנמושות. אני לא יכולה להיות בארץ. עצוב לי שם ולמרות כל הנוסטלגיה ,התקוה לעתיד ואפילו להוה בטוח רגוע בעברית, בשכונה בטעמים והריחות הכי פרטים שלי אני לא מצליחה להעביר שם אף יום. בביקור האחרון לי בתל אביב ניסיתי לחפש מישהו מחיךברחוב... אפילו עוית היתה מספקת אותי אבל - נאדה. אז אני פה מסתובת בעולם כמו פליטה בלי נירות בלי עבודה בלי בית בטחון חברים. מקוה לטוב. הצעות?

Gefen

New member
למצוא מהר....

בעל אמריקאי חתיך מדהים...שווה ועם כסף...
ועכשיו רגע רציני - מה את עושה כאן בלי משפחה, חברים, עבודה...?? אני הייתי משתגעת...ורוצה בטוח לחזור לארץ. לי יש כאן בעל שעובד, שני ילדים מקסימים, חברים..ויטואליים וגם בשר ודם. אבל... אני לא עובדת - מרכיב אחד חסר לי ותאמיני לי -זה לא זה. וזה מה שיחזיר אותי לארץ..... לחיים אומנם קשים יותר, אבל נורמלים. אז צר לי אם מילותיי אינן מילות עידוד בדיוק.. לא נראה לי שהבריחה מהארץ שווה בכל מחיר אבל... אני האחרונה שאשפוט.... מאחלת לך כל טוב ו
גפן

MARMELAD

New member
מילות נחמה מוועדת הקישוט:

יהיה בסדר. תדפיסי את זה, תתלי על הקיר, וזה יקרה. תראי, לא צמאת את עצמך בארץ. אין מה לעשות. עכשיו את שם. אז יאללה, במקום להיסחף לדרמות מיותרות, טלי את עצמך, גשי למקום עבודה, תתחילי לעבוד, תעשי חברים, תצאי לבלות, תשתכרי פעם בכמה זמן, תעשי מנוי לכבלים, תמצאי שידוך, תתחתני, שניים וחצי ילדים פלוס כלב בפרברים, תשלחי אותם לקולג´, תתרגשי בחתונה שלהם, תתגרשי מבעלך, תכירי מישהו חדש, תסעי איתו לירח דבש באירופה או בקאריביים, תזדקני באושר, ותמותי בגיל 120, מחייכת. פשוט וקל, לא? בהצלחה. * אחרי שאת מדפיסה, אני מציע שכל משימה שביצעת תסמני בטוש זוהר או משהו כדי שלא תתבלבלי ותתחתני פעמיים או תשלחי את בעלך לקולג´ במקום את הילדים *

Gefen

New member
ועדת הקישוט שכחה

לצרף אזהרה
לבחורה אין ניירות שלא תמצא עצמה חלילה בכלא ומגורשת לאלתר מכאן... וסליחה על השבתת השמחה פשוט לא נראה לי ששווה לקחת את הסיכון. גפן

judyr

New member
אוף הניירות האלו....

למה זה כל כך מעצבן הקטע הניירותי.... ואם היא מוצאת עבודה ומרוויחה את לחמה ביושר.... אז מה רע בזה?

judyr

New member
גפן....

את מחלקת כאלה???? בעלים חתיכים אמריקאים.....

Gefen

New member
חחהח.. .../images/Emo6.gif אז הנה תשובות. .

לשתי השאלות שלך - לאחרונה נעצרו הרבה ישראלים שעובדים פה בצורה לא חוקית.. אמרתי את מה שאמרתי מתוך דאגה בלבד, וזו רק עיצה ידידותית לא יותר... תאמיני לי שגם אני מתה לעבוד כאן אבל אין לי אישור עבודה אז לצערי זה בכלל לא אופציה. ובעניין השני - אז .... אישית אני לא אוהבת את הגברים האמריקאים בעיניי אין..אין כמו הגברים הישראלים
גפן

nir2323

New member
גפן-

את לא יכולה לקבל אשרת עבודה בזכות הויזה של הבעל,? יש לי קרובים שהאישה קיבלה ויזת עבודה(ספונסר, התמחות מקצועים וכו´)והבעל קיבל אשרת עבודה בזכותה. ואכן אופציית החתונה לאמריקאי/ת היא בערך האופציה היחידה שנותרה היום, ואף הומלצה לי על ידי הנציגה הקונסולרית בת"א שכן הורי ואחיי חסרי אזרחות אמריקאית. אפילו ההרשמה להגרלת הויזה כבר הסתיימה...

Gefen

New member
ניר דווקא להגרלה כן נרשמתי..

אבל הסיכויים הם בערך כמו לזכות בטוטו היובל.. ולי אין פרצוף לזכות בכאלה דברים
בעלי עובד חברת אמדוקס שמחוייבת בפני האמריקאים שלא לבקש אשרות עבודה עבור בני הזוג.. כדי למנוע "תרומתם" לאבטלה בארה"ב.. וכך יוצא שמי שנדפק מזה...הם אותם בני הזוג שלא עובדים וכמו שאמרת - לפנות לבד לבקש את האישור זה די חסר סיכוי מה גם שאין לי איזה מקצועי ייחודי נדרש וכו´.. מה שנותר לי לשקול זה רק נישואים פיקטיביים לאיזה אמריקאי... פחחחח.....

למעלה