הי!!!

dralan

New member
הי!!!

עד עכשיו קראתי את כל ספרי הבסיס של רומ"ד. 1. מתי יוצא הספר הבא (IRON AND AMBER)? 2. על איזה סדרות נוספות ברומ"ד אתם ממליצים?

RoCKeR121

New member
האלף האפל ממלכות נשכחות

למרות שהוא ענקקקקקקקקקקק דריזט שולט!

XiluminatiX

New member
זה לא בדיוק שייך לרמ"ד ....

אבל מחזור שער המוות של מרגרט וייס וטרייסי היקמן הוא גם ממש טוב.

RoCKeR121

New member
תשובות

1.שמעתי שהוא אמרו לצאת בחצי השני של 2006 אבל אני ממש לא בטוח אם זה נכון כי שמעתי את זה מזמן פה בפורום או שסטראד יגיב ויתקן אותי או שתעשה חיפוש על זה בפורום... 2.מצטרף להמלצה על הומה וממליץ גם על טרילוגיית אדון הורד שמספרת על אבירי סולאמניה אחרי התבוסות הכואבות של מלחמת הנשמות והנסיון לשקם את מעמדם ביבשת המרכזית של אנסלון(הכוונה לא לסנקריסט, ארגות וכל אלה ששם מעמד האבירות איתן) יש גם את טרילוגיית המינוטאורים שאני לא זוכר איך קוראים לה אבל לספר הראשון קוראים night of blood והיא מספרת על פלישת המינוטאורים לאנסלון מהאי שלהם ומספרת עוד על החיים בחברת המינוטאורים, הכותב של הסידרה, ריצ'ארד נאאק, הוא גם הכותב של הומה והוא נחשב לאחד היוצרים הטובים של רומה"ד אם אתה מתעניין בחברת האלפים שלפני הרשומות(בזמנים העתיקים שלפני החורבן) תקרא את טרילוגיית elven nations שמספרת על הפילוג בממלכות האלפים, על קית'-ק'נן, על מלחמת טבח השארים, ועל הקמת קאלינסטי(קואלינסטי לפי התרגום החדש של סטראד, שהוא גם הנכון, למרות שאני לא רגיל אליו). את הטרילוגייה הזאת קשה יחסית להשיג למרות שהיא יצאה במהדורה חדשה לפני שנה או שנתיים, נסה להזמין בחנות... יש עוד הרבה מאוד, רומה"ד סידרה של מעל ל170 ספרים וחלקם נחשבים ליצירות מעולות...למזלנו יש לנו את סטראד שהוא המומחה הגדול של רומה"ד בארץ פה בפורום והוא אולי יגיב מאוחר יותר...

strahd

New member
בשביל ההמלצות

אני תמיד ממליץ *אהא* על ההמלצות שלי שניתן למצוא אותן בדרך כלל במאמרים של הפורום, תראה מה אני חושב שטוב, אבל על טעם וריח אין ממש מה להתווכח. בכל מקרה, Iron and Amber, כבר יצא לחנויות בארה"ב!! את הפרק הראשון ניתן להוריד מהאתר של Wizards, ואני מקווה לראותו בקרוב בארץ, על אף שאת הראשון לא אהבתי, אבל זה ספר שחובה לקרוא.

python 4

New member
לגבי ספרים חדשים -

יש המלצות של רוב הספרים החדשים שיצאו בקטגוריית המאמרים, באדיבותו של ערפד הבית של הפורום, סטראהד. בקשר לסדרות הישנות יותר - אל תחמיץ את טרילוגיית Elven Nations - אחת הטובות! היא יצאה עכשיו מחדש וזמינה בחנויות סטימצקי המובחרות..

dralan

New member
תודה לכולם

אמנם כבר קראתי את מחשזור שער המוות, אבל בזכותכם יש לי עוד כמה ספרים לקרוא (מיד אחרי שאסיים את טרילוגיית "סוחרי הספינות החיות", מאת רובין הוב), אז שוב תודה

למעלה