אתה כן ><
Y yuval chan New member 2/1/06 #7 נדב, אתה נמוך,חמוד וקטן בגיל- אתה צ'יבי בהכחשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צריך ליפתוח קומונע~ גם לזה @_@ קצ'ב- קומונה לצ'יבים בהכחשה XDDDDDDD
נדב, אתה נמוך,חמוד וקטן בגיל- אתה צ'יבי בהכחשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צריך ליפתוח קומונע~ גם לזה @_@ קצ'ב- קומונה לצ'יבים בהכחשה XDDDDDDD
B BlackEyedSpirit New member 2/1/06 #5 שלומ נדב ! ברוך הבא זוכר אותי ? טוב.. אני בר . מאתמול? מהמפגש? זאת שהלכה עד דיזינגוף סנטר ברגל? עכשיו אתה זוכר? יופי. תהנה נה נו דה !
שלומ נדב ! ברוך הבא זוכר אותי ? טוב.. אני בר . מאתמול? מהמפגש? זאת שהלכה עד דיזינגוף סנטר ברגל? עכשיו אתה זוכר? יופי. תהנה נה נו דה !
K KiaritChan New member 2/1/06 #20 שלומ ^^" אני קיארית. אבל תקראלי..קיארית. ווהו. אינלי תמונות של רנג'י ^^" תסתפק בשלומ. *לחיצת יד ידידותית* השתלבות והתמכרותנעימה D:
שלומ ^^" אני קיארית. אבל תקראלי..קיארית. ווהו. אינלי תמונות של רנג'י ^^" תסתפק בשלומ. *לחיצת יד ידידותית* השתלבות והתמכרותנעימה D:
E Envious New member 2/1/06 #25 יאא ~! אנחנו מזה מגניבות D: חברות שלי שאלו אותי מי זאת המגניבה עם הפאה שהלכתי איתה XD