הי...

nadav chan

New member
אאאאאארררררררגגגגגבבבבבבבזזזזז

אני לא אוהב לחטוף מכות אבל ניראה לי שאני עומד להחטיף אותן

SaijinKun

New member
D: אל תכחיש D:

*גונב עודייה מנדב* *בולס את העוגייה* יאמי D: ומה אתה הולך לעשות,להרביץ לארון? X: אל תדאג,אני אקרא לצער בעלי-חיים,הם ייקחו אותך בשמחה D:

yuval chan

New member
במקומך לא הייתי מעצבת אותו ככה.....

אולי יש לך את נהמע אבל היא לא תעזור לך כאן! היא רחוקה P: ואתה יודע שהוא כן ירביץ לך ! אנימתהליראותאת זה! צ'יק פייט!!!!!!!! מה תעשו? תימשכו אסחד לשי בשערות? תיסרטו אחד את השי עם הציפורניים?? XDDDD אתם צ'יבים כל כך מצחיקים שזה מפחיד 0_0 באתי להגיד הומוהים אבל שככתי שאתה אוהב את נהמע.....

SaijinKun

New member
אוו,הוא עצוב? לא נורא,נביא ליצן D:

יובל,תשתקי -___-" לפחות אני לא אונס פירות X: שום צ'יק פייט >:O לא D: לא D: שתקי D: יובל... >:$

yuval chan

New member
הורסאי! בייטה! (בייטה ביפנית=זונה)

אי כן אונסת פירות! אזמה????!!!!!! ו............................................. צ'יק פייט!!!!!!ייייייישששששששששש!!!!!!! *מדמיינת אותך ואת נדב לבושים בחולצות בטן, שולפים ציפורנים מלאכותיות ומושכים אחד לשי בשערות* מוהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צ'יק פייט!!!!! מוהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשאי אומרת צ'יק פייט, אני מתוכוונת לפריכות ולפקצות! יחי הכוח הנשי!!!!!!!!!!!! כי גם אני פמינסטיתשרופה @_@ וואי, אי צריכה להוסיף את זה לחתימה- 1371-כי גם אי פמינסטית שרופה!

SaijinKun

New member
אנאטה בייטה,הורוסאי!

את רוצה לאנוס גם את איצ'יגו D: אז,כדאי שהוא ייזהר D:

yuval chan

New member
באאאאאאאקה~~~~~~~~~~

אתה הולך לחטוף כל כל הרבה מכות בבית הספר =_= תמות זונה!!!! תמות!!!!!!!!!

SaijinKun

New member
*זורק עליך תפוח*

למות? רק אם רוקיה *סוגד* תהפוך אותי לשיניגאם D: אם זה יהיה ככה,אז סוגווווי D: ואם לא,אז אני אוכל אותך,כי אני אהיה הלואו P:

yuval chan

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

רוקיה שומעת רק בקולי!!!! מוהאהאהאהא!!!!!! אין בן אדם שסוגד לה יותר מימני!!!! לך תחפש את קאקיי או משו >_> . ואתה לא תאכל אותי, כי אי שיניגמית עם כוחות מעל ומעבר!!!!!!!אז אני פשוט ארצח אותך שוב אומשו >_>

SaijinKun

New member
שלומ לך,רוקיה =]

*רוקיה תוקעת בי את החרב כדי להפוך אותי לשיניגאם* איה =[ יאי,אני שיניגאם =] אה,רגע,מה אמרת,יובל? מזל טוב על זה שנהייתי שיניגאם? אה,תודה D:

yuval chan

New member
כמו שאמרתי, רוקיה מקשיבה רק לי!

זאת לא רוקיה! באקה! זאת האישה שגרה ממול והיא קדומה לרוקיה =_= אתה לא שיניגם! אתה הולוו! אבל אי שינימית!!!!!!! *תוקעת לך חרב בפרצוף* *אתה נישלח לגיהנום*

Mrs Puff

New member
סאלומ נדב ../images/Emo3.gif

זוכר אותי? לא, כי לא הייתי במפגש
אז אני רותמ.. והשתלבות נעימה אומשו

למעלה