הי,

eleran

New member
הי,

מישהי שמעה על מישל תורג'מן מחיפה- מעצב שיער ומאפר? אני אשמח לקבל כל אינפורמציה רלוונטית, פשוט הסתכלתי בחיפוש ולא היו הרבה תגובות. ואגב, אני פתוחה לשמוע עוד המלצות על מעצבי שיער ומאפרים חיפאים.

eleran

New member
מה? אין כאן בנות חיפאיות?../images/Emo2.gif

....

זה לא שאין בנות

כנראה שאין ספרים :) יש את אהוד אלבז וענבר שפר שעובדים ביחד ובאים אליך הביתה. טלי דרורי עושה גם איפור וגם שער ולי בעצמי אין מושג מי עוד ואני גם צריכה

ליאב09

New member
אני מתעניינת על ירון חזן

מהקריות. יש גם את : מיקאסה , זוג,לגבי מישל תורג'מן שמעתי עליו ואולי הוא גם יהיה בסבב שלי.

אצל ירון חזן לא היתי

בקרתי בזוג- לא נפלתי מהם מיקאסה היה לא רע, אבל בסוף החלטתי שסלון זה לא בשבילי. עם מישל תורג'מן דברתי בטלפוןהוא ממש יקר

talial24

New member
אני התלבשתי בזוג.

לפני שסגרתי הייתי במיקאסה, ירון חזן, נירית ועמוס שדה האמת היא שאיך שנכנסתי לזוג ידעתי שזה מה שאני רוצה ולא טעיתי מהרגע הראשון קראו אותי נכון איזה תסרוקת ואיזה איפור והכל היו אלי יותר מנחמדים פשוט מקסימים והיו גמישים איתי עם כל השגעונות שלי סתם לדוגמא... ביום הנסיון אחרי שכבר הייתי בסוף הנסיון השמלה היתה מוכנה האיפור השיער והכל. פתאום ראיתי איזה כלה עם חצאית אחרת שנראתה לי. הלכתי לסלון כלות יומיים אחרי יום הנסיון שלי ואמרתי להם שנורא מצאה חן בעיני החצאית של הכלה ההיא... והם ישר אמרו שאין בכלל בעיה ומיד הם מכינים לי גם את החצאית שראיתי ולמעשה היו לי שתי חצאיות מוכנות ורק ביום החתונה כשכבר הייתי עם השיער והאיפור בחרתי את החצאית שרציתי לא רוצה גם לספר כמה פעמים החלפתי מחוכים ושרק ביום הנסיון בחרתי את מה שאני רוצה בקיצור שיגעתי אותם והם היו מקסימים מקסימים מקסימים אצל ירון חזן הרגשתי קצת יחס אנטיפטי אומנם הכלות שם יוצאות מדהימות תמיד אבל במקרה של כלה חשובה לא רק התוצאה הסופית אלא גם מה שהיא עוברת בכל הדרך עם הסלון כלות ופה שמעתי על הרבה אנשים שהתלוננו על היחס של ירון חזן. במיקאסה הייתי ובאמת יש שם מבחר שמלות אדיר! מה שכן על מיקאסה היו תגובות חלוקות מבחינת שירות ותוצאה סופית.

טלי דרורי ממש מתוקה

וממש לא יקרנית כמו השניים האחרים. היא איפרה אותי בחתונה והיא חמודה מאוד ועובדת יפה.

aviv5377

New member
מישל תורג'מן

אין לו סלון הוא עובד בבתי מלון לפי תאום עם הכלה. אני פגשתי אותו במלון נוף תבור בקבוץ מזרע, שמעתי המלצות עליו והוא עושה רושם שהוא לא רע בכלל (לפי תמונות שראיתי הוא עובד יפה). הוא מזמין אותך לחדר במלון ושם הוא מאפר ומסרק אותך ואת המלוות שלך- אם תרצי. לגבי המחיר הוא לא יותר יקר ממה שאני בדקתי בסלון כלות אחר בעפולה אולי יש מקומות יותר זולים אבל אני לא בדקתי.

עץ הדקל

New member
עופרה-מאפרת

אני התארגנתי חצי בבית. הלכתי לספר הבית (הספר השכונתי) והמאפרת עופרה הגיעה אליי. הכי כיף בעולם מומלץ

eleran

New member
הי, בנות

רק עכשיו חזרתי הביתה וראיתי את השרשור הנחמד שהתפתח. הייתי היום במדידות אצל סולו מירב, אחרי שהחלטתי לרדת מהענין של סלונים- לא ממש מתחברת לסגנון. התרשמתי ממנה ממש לטובה- מקצועית מאוד, והקדישה לנו שעה וחצי בערך, כשמראש ידעה שבאתי רק להתרשם. אני אעשה עוד סיבוב ביום שישי וביום ראשון (אלינור לרמן וחנה פרנקל), אבל האמת ממש התלהבתי מאיזה דגם שראיתי אצלה. וכמובן מהיחס האישי. שמעתי גם המלצות חמות על אהוד אלבז וענבר שפר. אני צריכה לבדוק. מירב גם המליצה לי על איציק קרסנטי. למישהי יש המלצות (הוא לא מגיע באופן אישי, יש לו מספרה במוריה).

ממליצה בחום על...

ראשונה - אלינור לרמן! אין, אין, אין עליה!! תיווכחי בעצמך... ושני - אהוד אלבז. כמי ששמעה עד עכשיו רק המלצות, השבוע הגיע תורו של הניסיון שלי ואהוד מתקתק אותה שחבל"ז!! באמת בחור מוכשר מאוד וזריז ומולץ בחום!! השילוב - אהוד ואלינור - הרכב מנצח!!

למעלה