הי..

מילקייי

New member
הי..

טוב אני חדשה.. בסרט צ'ארלי והשוקולדה מה המילים (באנגלית) של השיר כשהם רואים במפעל את הבובות? חיפשתי מלא ולא מצאתי :(

Endlessoul

New member
היי ../images/Emo9.gif

אולי האתר הזה יעזור לך. תלחצי על Sing Along.. רואים שם את המילים אני חושבת.

willo1

New member
האממ אהלן

זה אולי נשמע פתטי ובטח שמעתם את זה פה בפורום כבר עשרות פעמים אבל במקרה יצא לי לראות את הסרט צ'רלי בממלכת השוקולד, ואמנם תמיד הערכתי את ג'וני דפ אבל העא! הוא כזה חמוד שם (כנ"ל במספרים של אדוארד) ז"א אני מניחה שהוא חמוד בכל הסרטים שלו אבל בסרטים כאלו הוא חמוד יותר כי עושים אותו כל כך אחר וכל כך מוזר. ובכ"ז אפשר לראות כמה שהוא חמוט
עם המראה והתספורת המוזרים בצ'רלי.. עדיין אפשר לראות את ג'וני מתחת לכל האיפור הביזארי (לחלוטין) *מקווה שזה לא עוד שיגעון חדש. כי השיגעון הקודם גרם לי לפתוח לאותו אדם פורום

היי ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ואני רואה שכבר עזרו לך... טוב
בכל מקרה אין לי איך לעזור אני מצטערת
השתלבות מהירה

Sap Sparrow

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

צ'ארלי במללכת השוקולד זה סרט מדהים :)

Vitamin Chick

New member
היי =)

בבקשה: Welcome Puppets: Willy Wonka, Willy Wonka, the amazing chocolatier / Willy Wonka, Willy Wonka, everybody give a cheer / He's modest, clever, and so smart, he barely can restrain it / With so much generosity, there is no way to contain it, to contain it, to contain.... to contain... to contain... / Willy Wonka, Willy Wonka, he's the one that you're about to meet / Willy Wonka, Willy Wonka, he's a genius who just can't be beat / The magician and the chocolate whiz / The best darn guy who ever lived / Willy Wonka, here he is!

למעלה