הי=]

הי=]

שמי אנה, ובניגוד להמון אנשים פה-אני ממש לא יורית מועצת התלמידים הבית ספרית, אבל אני אכן פעילה. נמ..אני גם חברה בנוער נציבות הדורות הבאים, שזה לא פחות חשוב ממועצת התלמידים
אז, למרות שאני כבר סימתי ביצפר...אמנם לא רשמית..כי נשארו כמה בגרויות, אבל אני אשמח להצטרף בכ"ז

wizibusy

New member
שלום וברכה../images/Emo13.gif

אנחנו שמחים שהחלטת להצטרף
אם תוכלי לתת לנו הסבר קצר על "נוער נציבות הדורות הבאים" נשמח...זה נשמע מעניין.

צ

בעיקרון נוער נציבות הדורות הבאים זהו גוף הפועל מטעם כנסת ישראל, ואנחנו בעצם ה"נוער" של נציבות הדורות הבאים. ה"מנהלים" שלנו יושבים בכנסת, מה שמצריך אותנו לעיתים לנסוע עעעדדד לכנסת על מנת לקבל עידכונים על הצעות חוק למיניהן. המטרה שלנו היא בעצם "להשגיח" שהצעות החוק שמחוקקות היום, לא תפגענה בעתידנו בטווח הרחוק. ניסינו להתערב בדוברת, אבל כפי שניתן לראות, ועדת דוברת כרגע נמצאת במלחמה עם המורים...ואין לנו כלכך זכות להתערב בזה. [ובתלמידים דוברת לא פוגע כלל וכלל...ההפך
] בקיצור, עכשיו למשל, אנחנו ביחד עם ארגון "צלול"-למען איכות הסביבה, מנסים לגרום לכך שתחנת הכוח, רידינג, הנמצאת בלב ת"א [וממנה מתים מאות אנשים בשנה...מזיהום אויר כמובן] שתשנה את הגז שהיא משתמשת בו-לגז רעיל פחות...וכן נחסוך המון מתים בשנה. הפרוייקט הזה קצת נעצר עקב תקופת הבגרויות, אבל שבוע הבא לדעתי, אנחנו תחיל לרוץ איתו-ומקווה מאוד שנצליח להשיג את מבוקשנו
אלו היו 60 שניות על נוער נציבות הדורות הבאים

Reution

New member
שלוםםם אנה!!!!

לי אין שום קשר למועצת תלמידים, ובטח לעוד כמה מפה.. ככה שקשה להגיד שהרבה פה ממועצת התלמידים
סתם הבהרה קלה. וברוכה הבאה!!!!!!

יב'

ואני מכירה את כל השכבה שלי משום-מה, וגם את רוב יא' אני מכירה. את מי אתה מכיר?

Nora Shu

New member
ברוכה הבאה!^^

גם אני לא חלק מ.. אממ.. שום ארגון פעיל. רציתי להיות בנוע"ל, אבל לא יצא לי בסוף. הארגון, נוער נציבות הדורות הבאים, באמת נשמע מאוד מעניין. מה שמסקרן אותי למה לא שמעתי עליו עד עכשיו... בכל מקרה, שלום!^^

למעלה