הי

הי

מה שלומכם? רציתי לשתף אותכם במשהו ממש לא כיף שעובר עליי: לפני יומיים גיליתי לעצמי גוש בשד השמאלי. היום בדק אותי גניקולוג והכן אישר שיש שם גוש. הוא לא ממומחה שד אז הוא לא ממש יכל להגיד לי כלום. הממומחה מקבל רק ביום רביעי. ועד אז אני אשתגע מדאגה. למרות שאני יודעת שרב הסיכוים שזה כלום. סתם גוש שומן או צ'סטה סיבית... עדיין החלקיק אחוז הזה שזה אולי כן משהו... פעם שרק אובחנתי משהו אמר לי פה שיש לו איזה אמונה שהצרות מתחלקות שווה בין האנשים אז הוא מבסוט שהוא חטף רק סוכרת ואני אומרת לעצמי היום, אין לי מספיק??? שני אישפוזים השנה הספיקו לי. אני ממש מפוחדת. אני מנסה לזרז עיניינים, אולי ללכת למרפאת שד אפילו בלי תור, לנסות להסביר להם שאם משהו לא יגיד לי במהרה שאין לי שום דבר רציני, עוד לפני יום רבעי אני אשתגע. זהו. רע לי. והיתי חייבת לספר. תחזיקו לי אצבעות.

King of pain

New member
../images/Emo140.gif ...

מחזיק לך אצבעות , מלה , ומקווה יחד איתך בכל ליבי שזה אכן ייתברר כמשהו שולי . כך או כך - בכל מקרה הכל בסופו של דבר יסתדר על הצד הטוב ביותר ... כך אני מאמין , ועפ"י זה אני חי , כי אין ברירה אחרת ( אחרת הייתי כבר מזמן משתגע בודאי ) . שמרי על החיוך , האמונה והשלווה , החזיקי מעמד בינתיים , והביאי לנו בקרוב את הבשורות הטובות . איתך כל הזמן ...
... ( ד"ש לשון , כמובן )

epy

New member
מחזיקה אצבעות

גושים שומניים בשד די נפוצים ואני חושבת שאת צריכה לשמור על עצמך כמה שיותר עסוקה... שלא יהיה זמן ליותר מידי מחשבות

התוהה 1

New member
../images/Emo32.gifלמה את/ה מדבר/ת בלשון זכר?

מותר לשאול משהו? את/ה רשום/ה כנקבה בכרטיס האישי אז למה את/ה מדבר/ת בלשון זכר? הצלחת לבלבל אותנו. בטח תגיד שהרישום הוא של אשתך ואתה רק משתמש בו. מילא אם זה היה חד פעמי, אבל אם אתה משתמש מתמשך או קבוע הרי שלוקח שתי דקות לפתוח כרטיס אישי משלך.

marli1

New member
למה זה מפריע לך?

כרטיס אישי לוקח יותר משתי דקות. עם הדפדפן שלי זה היה ממש סיוט עד לא מזמן. כשהאופציה לכתוב בפורום הזה בלי רישום אני ממש
כשנשברתי לקח לי שבוע ושלושה יוזרים אבודים עד שהשלמתי את הרישום. חוץ מזה, הרבה אנשים בוחרים במכוון שמות של המין השני. בדר"כ שם של מישהו אהוב (בן/בת זוג, ילד, חיה). זה אחד הדברים היפים בבחירת ניק. ובסופו של דבר כשיש כמה משתמשים על אותו מחשב זה יותר נוח להשתמש באותו שם. כי תמיד יהיה מצב שמישהו שוכח לצאת מהמערכת ואז שולחים הודעה בשם לא נכון. הכי חשוב שנוח לו עם הניק ושהוא מתמיד להשתמש באותו אחד.

shay10000

New member
מחשבה שמחה../images/Emo24.gif

זוכרת את פיטר פן בארץ לעולם לא?, רק דבר אחד היו צריכים שם וזה בדיוק זה, מחשבה שמחה, זה קל להגיד, אני יודע מה זה אי בדאות, קורה לי כל פעם שאני הולך לבדיקת עיניים, תמיד חושב על התקדמות הרטינופטיה, תסתכלי על שון, ותחייכי, הוא בטח עושה לך את זה. הכי הרבה מכל אחד אחר, תחזיקי מעמד, קרוב לבדאי שזה סתאם שומן מיותר, אני מחזיק לך אצבעות, ומקווה לשמוע בשורות טובות,

אני מחזיק לך אצבעות ביד וברגל|חיבוק

ומקווה שהכל יהיה בסדר. הרבה חיבוקים ואהבה, ודרך אגב שמתי לב שאלעד שלי נולד חמישה ימים לפני שון שלך. מדליק-לא?

chopi

New member
חשוב, תקראי טוב !!!!!!

מלנה היקרה יש לך ילד קטן ואת חד הורית, אין זמן לרחמים עצמיים, לפחדים ולתהיות אם אין לך כלום, הרווחנו כולנו ואנחנו מאושרים בשבילך. אם יש משהו, צאי למלחמה חסרת פשרות, הילד זקוק לאמא ואין זמן לדיבורים. ברגע שאת קוראת את השורות האלו, פני לעמותת "אחת מתשע" בקשי עזרה , יעוץ , הכוונה , פרוטקציה לזירוז התור. העמותה הנ"ל מורכבת ממלאכיות שהן אן קרוביהן עברו את החוויה ויודעות מה לעשות ואיך ליעץ נכון. במקביל נצלי את כוחה של "האגודה למלחמה בסרטן" שם מעבר לאינפורמציה , קבוצות תמיכה ,תוכלי לנצל גם את הכוח והקשרים במרפאות השונות. תפני, תנדנדי, תעמדי על זכויותייך ותפעלי נכון בהתאם להנחיות העמותה. 1. אסור לך להתמודד לבד, אין שום סיכוי להתמודד לבד (מניסיון) 2.תפקחי טוב, טוב על הסוכר ועשי כל יום מדיטציה בבוקר או הרגעות אחרת, בגלל שבתקופת מתח כזו הסוכר בדרך כלל משתולל. אין מקום וזמן לפחד, הלחמי עכשיו ולאחר שיסתיים תוכלי להתפרק מעוצמת החוויה כמה שתרצי, אבל לא עכשיו. מי ייתן וכל ההנחיה הזו לשווא ואין לך כלום------אמן !!!!!!!!!

יקרתי

אכן מפחיד ומבהיל. אבל תעצמי רגע את העיניים ותחשבי על שון הוא צריך אותך - ואין שום סיכוי שאת נשברת
. ברוב קופ"ח יש כירורג חזה שמקבל מהיום להיום נסי לקבוע תור גם אליו בלי לותר על התור של יום רביעי. בנתיים מחזיקים לך פה את כל האצבעות
.

marli1

New member
תסתכלי על הצד החיובי...

במקרה הטוב אין לך כלום והרופאים ישימו אותך במעקב כדי לוודא שלא מתפתח גידול ממאיר. ובמקרה הטוב, באמת יש משהו אבל בגלל שאת מודעת לעצמך עלית על זה בשלב מוקדם
בכל מקרה הרווחת. אני מקווה שתגלי שזו אזעקת שווא

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אלפי תודות!!! היהממש מרגש לפתןח את המחשב היום ולראות את כל ההודעות המקסימות שלכם, אין לכם צושג כמה זה עוזר! שוב תןדה!! בנתיים ביום ראשון משהי שעובדת פה בבי"ח מנסה להכניס אותי למרפאת שד בלי תור. גם בעבודה מאוד מתחדבים ( לבוסית שלי היה סיפור דומה) ואמרו לי שאין בעיה שאני אצאה מתי שאני צריכה לבדיקות. היום גם שיחררו אותי מוקדם כי היא ראתה שהראש שלי לגמרי לא שם. אז עכשיו אני בבית. נהנת מהנסיך הקטן שלי שדואג לא לתת לי שניה מנוחה כדי לחשוב על כלום. אז שיהיה לכולנו סו"ש מקסים ושוב תודה על התמיכה!!!!!
ממש מחמם את הלב לדעת שאתם פה

תקראי את תשובתי

לידידה טובה שלי יצא בדיוק כזה גוש קטן בשד השמאלי. היא נבהלה מאוד וסיפרה לי את זה. היא נלחצה וחשבה על סוף העולם. זה מקרה שכיח מאוד וזה סתם גוש שומן או משהו כזה ולא צריך להכנס לפאניקה. היא נבדקה וזה שום דבר. אל תחשבי על זה יותר מדיי אני מאמין שהכל בסדר אצלך. תיידעי אותנו בבשורות הטובות בקרוב

למעלה