הי

• פותח הנושא t36
  • פורסם בתאריך

t36

New member
הי

מישהו יכול להמליץ לי על להקות שמנגנות משהו בסגנון של גנטל גאיינט? שמעתי את - הנדס - ספוקס בירד - די אף איי - אקולין - הפי דה מן - קנזס - ארבע עשרה אוקטבות - לונה פארק - ויאזדה ארפה. יש עוד? תודה!

מורנא007

New member
אני לא יכול לעזור לך.

אני מציע לחפש ע"י: א. שאלת שאלה בפורומים בין-לאומיים. ב. קריאה במדריך / ספר כמו גיברלטר או האתר של אורי

RamiSun

New member
קצת קצת קצת

ספוקס בירד במיוחד באלבום הראשון שלהם The Light שמע אפשר ללכת ממש רחוק כי לסימפוני X יש לפעמים רגעים שהם ממש מזכירים אבל שניה לפני ושניה אחרי זה מאוד מאוד מטאל...

spaulding

New member
להקה שוויצרית נהדרת...

להקת איילנד (island) עם האלבום pictures. דרך אגב-אני בדיוק בודק אם יש את זה לקצת אחרת.

t36

New member
האם

תוכל להצביע לי באלבום על קטע מוסקלי שבו הם מזכירים אותם? (אם אני לא טועה יש שם פליפוניה באיזה מקום אבל חוץ מזה אני לא מוצא הרבה דימיון) תודה

spaulding

New member
ביקשת אמנים בסגנון...

לא רפליקה של ג'נטל ג'ייאנט. הסגנון הוא בין מה שהם עשו לבין רוק אוונגארד.אם אתה מחשיב את ג"ג להרכב ווקאלי אז איילנד בהחלט לא דומה להם.שיר מס' 3, 4, וחלקים מ5 מזכירים לי את הסגנון של ג"ג. תראה,זה לא ג"ג אחד לאחד כמובן, יש גם קטעים שם שמזכירים לי את אל"פ. זה גם לא האופי, כלומר יש להם שירים יותר ארוכים ועם מעברים שבד"כ תשווה אותם למונצ'יילד של הקרימסונים. כשאמרת פליפוניה התכוונת לפוליפוניה? אם כן, לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון. כי הרי המוסיקה הרב-קולית זה כמעט כל מוסיקה שאנחנו שומעים היום. למעט מוסיקה חד קולית כמו שירה גרגוריאנית וכד'. מקווה שעזרתי כי סה"כ איילנד כן בסגנון של ג"ג. כמובן אם אתה משווה ללהקות כמו spring וsbb.

meandmeandme

New member
למה ללכת רחוק?

ממש מתחת לאף, כאן בארץ ישראל יש לך את סימפוזיון.

borges

New member
נסה את Stormy Six האיטלקים

אלבום: L'Apprendista, Macchina Macheronica, Cliche + Pinocchio Bazar

למעלה