הי

• פותח הנושא t36
  • פורסם בתאריך

t36

New member
הי

לאחרונה יצא לי לשמוע את האלבום Uncle Meat של פרנק זאפה בסך בהכל זה אלבום טוב ומצויין בקטעים כגון Main Title Theme שמרגישים בהם השפעות קלאסיות מודרניות(נראה לי!) האם מישהו יכול להמליץ לי על עוד אלבומים של זאפה עם קטעים בסגנון הזה? יש לו אלבומי אוסף שבהם הוא אסף קטעים מכל פעילותו בסגנון הזה ? אשמח אם מישהו ימליף! תודה.

zappa the king

New member
לכבוד t36-המלצות לזאפה

להלן רשימה חלקית ביותר בשבילך burnt weeny sandwich-אלבום רוק-ג'אז מדהים עם אלמנטים קלאסיים מודרנים- שים לב לקטע מספר 8 ( the little house i used to live in (-קטע של 18 דקות של ג'אז-רוק עם אלמנטיים קלאסיים מודרהיים ועם סולו כינור ארוך של sugar can harris המדהים.-כל חובב פרוג-רוק ישתגע מהקטע הזה שעם כל הכבוד להמון להקות הם לא מגיעים לרמה בזאת. אלבום שני- 200 motels - יצירת רוק בשילוב מוסיקה קלאסית ( בניצוחו של זובין מהטה שלנו )-המלצה:שווה גם לראות את הסרט. אלבום שלישי-weasles ripped my flesg-יצירת רוק קלאסית-אחת המדהימות של זאפה אך גם אחת הקשות-ראה הוזהרת. אלבום רביעי- the yellow shark-יצירה קלאסית מודרנית עם ה-ensemble modern - גגאאוונניי - יצירה שמראה בבירור שעם זאפה לא היה מת הוא היה היום בהיכל מוצארט-בטהובן-באך-סטרווינסקי.למעשה הוא כבר שם.

למעלה