הי,

הי,

הי לכולם ידיד שלי היה לפני כמה חודשים בתאונת דרכים,אחריה היו לו מספר פרכוסים עם אובדן הכרה-ללא קצף בביה"ח-לאחר המיון הוא זומן למעקב נוירולוגי-נאמר לו כי משרד הרישוי לא יודע על כך דבר,אך כעיקרון אסור לו לנהוג רשיונו לאנשלל היום-הוא קיבל המלצה מהנוירולוג לנהיגה.... הענין הוא-משרד הרישוי הרי לא יודע ז"א-לפנות אליהם-אומר לדפוק את עצמו,כי ייתכן ולא יאשרו לו(עברה רק חצי שנה מהתאונה/התקפים),ואז ישללו רשיונו היכן נמצא משרד המטפל בזה בחיפה? מה יקרה אם ינהג כך,ללא אישור חוקי מהמשרד? ולמה צריך אישור חוקי-אם רשיונו בידיו?מה עושים? אודה אם תגיבו לתיבת ההודעות תודה רבה היום הוא מטופל תרופתית,ובמעקב

qt1

New member
ילדת החיים ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

העלתי לטאגליינז הודעה על רשיון נהיגה בשביל כולם. ברוכה הבאה...

hashy

New member
אבא שלי עבר אירוע מוח לפני כמה

חודשים וגם אז היה את עניין הנהיגה. בי"הח אמור לדווח אוטומטי (לפי החוק) למשרד הרישוי רק שזה עלול לקחת זמן. עם כל הכבוד לרופא הנוירולוג אין את היכולת לדעת מה דיווח המשרד האדמניטסרטיבי או המיון. עדיף שידווח ולא יסתבך, יעבור בדיקות ויוציא את הרישיון מחדש. זה לא סיפור רציני (אפילו לא צריך לעבור טסט, רק בודקים את היכולת המוטורית) ואבא שלי עבר את זה בקלות ועכשיו הוא נוהג... תמסרי לו בהצלחה

Nayeli

New member
כן

הוא דיי חזר לעצמו, קצת השתנה נפשית, למרות שהוא עדיין עובד יותר מידי ועוד יש לו קטעים מעצבנים (כמו כל אבא אשכנזי טוב
)

qt1

New member
מזל שזה היה ארוע קל ../images/Emo62.gif

העיקר שחזר לעצמו... בוודאי שהוא השתנה , זו טראומה נוראית, היתה לי פעם חברה שבגיל 36 חטפה שבץ בעת שהמתינה לאוטובוס , היו לה כאבי ראש חודש ימים לפני , לא ייחסה חשיבות ,היא היתה בהריון בעת השבץ , נולדה לה פגית מקסימה ,גם היא לא חזרה לעצמה מאז , ספוקי

למעלה