הי !

הי !

מה קורה ? חופית, שאם לא ידעתם אז היא מלכת הגלקסיה, הציעה שאני אגיד שלום. אז שלום, אני איל שחר, הקלידן. ככה אני נראה בהופעות פחות רשמיות. רוב החבר'ה קוראים לי "פרסון" (Person), שזה בגלל איזה כובע שהייתי הולך איתו פעם (לא הכובע הזה), והטענה הייתה שבלעדיו אין לי אישיות. גם ראיתי שעשיתם שרשור קטן של מזל-טובים ליומולדת שלי, אז תודה. זהו. ביי !

lollapalooza

New member
מגנט סלבס אמרנו../images/Emo35.gif

ברוך הבא
חופית היא אכן מלכת הגלקסיה (הצ'ק בדרך מותק
) אתה מוזמן להישאר. (תומר
אדום, משהו
)

איל ../images/Emo187.gif

ברור שחופית היא מלכת הגלקסיה!! חופית היא האמא של כל המלכות ואני אמרתי את זה עוד לפנייך! נה נה
טוב אני לא רוצה להפחיד אותך ברוך הבא למשמרת לילה של פורום עברי לידר - ואגב משמרת לילה צביקה??? את חי?

אני חיה

אפילו החלטתי לא לנטוש את משמרתי לטובת ריצת לילה(לעזאזל,אני חייב להתחיל עם זה מתישהו...עוד שבוע וקצת הגיוס) טוב,זה יותר בגלל כאב ראש נוראי וגם שבאתי לכתוב הודעה שיגרתית שתכריז על חזרתה של משמרת לילה ומצאתי את עצמי רושם טור שמופיע פה ליד..זה פשוט ה-1 שלקח לי הכי טיפה זמן(ובהפרש ענק) אז צריך קצת להתלהב..

אה תראי תשמעי

אולי תהיה מסיבה אולי אפילו אני אנסה לגרום לקיומה ולא אהיה תלוי בחבריי שגם מתגייסים ובינתיים שום דבר לא זז אבל עד כמה שזה תלוי בי זה לא יקרא מסיבת גיוס אלא-'סתם עוד מסיבה'. המסיבה האמיתית תהיה אחרי השיחרור,כמובן.

היי!

לא זהו,לאאא תישאר,תישאר יהיה לך טוב פה.אתה תמצא הרבה מועמדים/ות שירצו ילד ממך,או לעשות ילד לך. סתם נו,ברוך הבא!מגניב שבאת..

אוף צבא ההגנה לישראל הם חתיכת גוש

של מטומטמים
אני פשוט מגלה כל יום משהו חדש שגורם לי להבין איזה צבא מפגר, לא יעיל, לא נחמד, לא חושב, לא הגיוני, לא שום דבר, יש לנו. יום ראשון שעבר היו לי מבחנים לדוברות ומידע. מיותר לציין שהזמינו איזה חמש מאות אנשים לאותה שעה, שעה בה הם עדיין לא היו מאורגנים לקלוט אותם. לכל אותם חמש מאות האנשים הם הואילו בטובם לשים שתי שולחנות קטנים וצרים עם סוג של אוכל {לטענתם}, מיותר לציין שבערך אולי עשירית ממי שהיה שם זכה לטעום מתענוגות המאכלים של צה"ל. אבל יחסית לימים הבאים, המיון הזה דווקא די תיקתק.... זימנו אותי ליום ראשון האחרון גם לצוות אוויר וגם לקצונת שלישות או איזה שטות כזאת. הגעתי לצוות אוויר, הזמן נטו של כל הבחינות שעברנו היה קצת פחות משעתיים. אמנם הבחינות התחילו בשמונה וחצי {והייתי שם לפני כי מגיע אוטובוס אחד לתל השומר בשבע ועשרים והשני בעשר}, כלומר היו אמורות להתחיל בשמונה וחצי, התחילו בסביבות תשע וחצי, ונגמרו בארבע ורבע אחרי הצהריים. מטומטמים, אי אפשר לארגן עוד בן אדם אחד, או עוד מכשיר מפגר שמציירים בו עיגול ובודק "תיאום בין הידים" כדי שדברים יקרו יותר מהר??? צבא מפגר. מיותר גם במקרה הזה לציין, שעל אף שלקחו את הנבחנים האחרים באותו יום לאכול בחדר האוכל והם סיימו את הבחינות באחת, לנו לא דאגו לשום סוג של מזון {חוץ מבבוקר, אגסים ועוגת הבית} וזאת אחרי שכולם ידעו שהזימונים מסתיימים בערך בשתיים. אבל בעצם עדיף ככה, שאני אוכל אוכל של הצבא?! העיקר שעברתי את המבחנים. בסוף נסעתי למבחנים של הקצונה היום. בזבוז זמן מוחלט. קודם כל את הנסיעה הראשונה באוטובוס לא עשיתי על חשבון צה"ל, כי התאריך על הכרטיסי נסיעה היה של יום ראשון, והצבא הגאון החליט לא לשלוח לי כשהם דחו את המבחנים, מועד אחר ואמרו משהו בסגנון של- תגיעי מתישהוא. למרות הרושם הראשוני המוטעה של שם התואר "קצינה" מדובר למעשה במזכירות בדרגה גבוהה. העניין הוא כזה שאם הייתי מחליטה להישאר עד לסוף יום המיונים והמבחנים, לא היו שולחים לי יותר זימונים מכל מיני מקומות והייתי מתחייבת להתחיל קורס קצינות {אפשר לפרוש ממנו, אבל אז מה...}. שוב, הזימונים היו בשעה לא הגיונית יחסית למקום שנמצא כל כך רחוק בזמן-אוטובוסים, שמונה וחצי בבוקר {אם אני לא טועה בשעה}. ההרצאות התחילו בעשר וקצת. משהו כמו שעתיים וחצי זיינו לנו את המוח על איזה כיף ואיזה משמעותי ואיזה מעניין זה להיות מזכירות בדרגה גבוהה. והיה גם אחד מחיל האוויר שאמר שיש להם טלוויזיה ובריכה. ואז חתמתי ויתור והלכתי הבייתה. צבא טיפש. אתמול בערב מישהי נקעה את הרגל. אמרה למפקדה {טירונות}, הוא אמר לה ללכת לשכב באוהל והמשיך לפעולה עם החיילות. היא ישבה באוהל ארבעים דקות, בלי טיפול רפואי, בלי חובש שראה אותה, בלי קרח אפילו כדי שלא יהיה נזק חמור, ובלי אפשרות לקום ולקרוא לעזרה, עד שהמפקד יחזור מעוד איזה דבר מהדברים שעושים בטירונות. חתים, שלשות,רביעיות, ריצות, הדברים האלה שלא חשובים לאף אחד ושבכל זאת בוחרים לעשות אותם גם בזמנים ומועדים חשובים כמו ערב פסח, בלי שיהיה בזה שום היגיון. יופי לו, מקבל שליש מתקציב המדינה וטוען שהוא בקיצוצים איומים, יורה על ישראלים שמנסים להביע את דעתם, הורג את אחמד יסין קצת לפני חופשת פסח, כדי שתהייה אפשרות קלה להרוג ישראלים בחופשה, מה אפשר לומר. כל הכבוד לצה"ל. אבל דוגרי, אי אפשר לברוח מזה, צה"ל באמת חשוב בעצם. היי נדב.

A N I g M A

New member
אבל אבל חופיתוש!!!

ככה זה הצבא.... :) אני מקווה שהכל הסתדר בסוף חוצמזה שתדעי - המורה שלי לפסיכולוגיה אומרת שהבצפר והצבא נועדו כדי שנסבול. והיא לא הייתה צינית. סופסוף מישו מודה שהכיסאות שוברים את הגב והשולחנות מתמוטטים.

צבא חצוף../images/Emo70.gif

כשאני הייתי בצוות אויר הם לא האכילו אותנו בכלל!! והייתי שם משמונה עד חמש! ולא נתנו לי כסף לנסיעות! ועכשיו הם מציקים לי עם ירפ"א, אם הם לא היו קובעים לי כל פעם את הזימון על מבחן (ובמיוחד בביוטכ' משום מה) אולי הייתי באה מתישהו
טוב, אני כנראה אאלץ לחכות שהרישיון ישתחרר חודש הבא ואסע לחתום ויתור. גם ככה אני לא רוצה להיות טייסת

בשום אופן לא לרדת מהארץ,

אבל אני גם לא מוכנה להגיד, ככה זה בצבא. לא מוכנה לסבול כי ככה זה, אני ממש לא מקבלת את התפיסה הזו. גם אני לא רוצה טיס, ניראה לך שאני בן אדם שישאר 12 שנים במערך הכוחות של צה"ל??? לא דקה יותר ממה שאני חייבת... אבל אני הולכת לכל המבחנים. רק כדי לדעת שאני מסוגלת לעבור. זאת באמת הסיבה היחידה.

כן...

בהתחלה גם אני הייתי בגישה הזאת של להוכיח לעצמי שאני יכולה להתקבל לטייס, סתם בשביל להעלות לעצמי קצת את האגו (מה יש? גם הוא רוצה קצת התייחסות..) אבל אז הם התחילו להפריע לי עם התאריכים שלהם ולהיתקע לי בפסיכומטרי, במבחנים, בשני מגנים וכו' וכו' ונשבר לי מהם. גם ככה ידעתי שאני אחתום ויתור לפני הגיבוש כי הכושר שלי על הפנים (אהה... עברתי כמעט את כל המבחנים בבגרות בספורט...) אז מה זה משנה אם אני אחתום כמה שלבים קודם? האגו שלי יאלץ להסתפק בזה שעברתי את המבחן של הקורדינציה (דווקא היה כיף) ושבכלל צה"ל חשב שאני יכולה להיות טייסת (קצת טיפשי מצידם, כי אני די מפחדת מטיסות, אבל אם זה מה שעושה להם טוב- סבבה).

תרוצי לראשות הממשלה!

אני אתמוך בך ממקום מגוריי איפשהו בעולם(אם יהיה שם שגרירות ישראלית) סופסוף בנאדם/ית(ועוד-ישראלי ביותר,כך נראה לי) שלא מוכן לסבול כי ככה זה ושלא מקבל את התפיסה הזאת.זה באמת דבר שלא רואים כל יום.

למעלה