הי..

הי..

טוב, הגוף שלי החליט לצרוח.. הלוו את שם.. נא להרגיע בבקשה.. חטפתי סחרחורת נוראית.. והדופק שלי נמוך.. אז נראה לי שאני צריכה להרגיע קצת את הירידה במשקל ולעלות קצת בקלוריות.. כי הרעיון הוא לא לפגוע בעצמי.. ונראה שאני קצת עושה את זה.. חוצמיזה יש כל מיני גורמים שמשפיעים גם.. נראה לי שהכל ביחד היה יותר מדי בשביל הגוף שלי.. אז אני מרגיעה קצת.. השאלה לכמה לעלות מבחינת הקלוריות.. טוב, אל תדאגו.. אתם יודעים שאני ילדה טובה.. בי ואוהבת. אני

ניבוש..

אמרתי לך זאת כבר אבל אומר זאת שוב... הלו...נוק נוק נוק...מישהו בבית? אני מבקשת לדבר עם ניב. ניב שאני מכירה...ניב שאני מזהה...זו ההגיונית...שלא נותנת לרגש להשתלט עליה לגמרי. יודעת שהדיאטה הזו חשובה לך. ומבטיחה לך שאני לא אתן לה להתמסמס ככה סתם. אבל יחד עם זאת גם יודעת שאת משחקת משחק מסוכן. ויודעת גם שגם את יודעת את זה. (וואיי...נכנסתי למישחקי מילים שאני לא אצא מהם...) אז איזי איזי...תני לגוף שלך קצת לנשום אוויר ולנוח. הדיאטה לא תברח לשום מקום. אבל הבריאות שלך כן. ואנחנו לא ניתן לזה לקרות, נכון? אז בתור ילדה טובה...אני לא צריכה לומר לך איך ולאן. את כבר יודעת וכבר דיברנו על זה...ואני רוצה לשמוע מחר תשובה. ובלי לברוח להתחמק...אנא ממך. את יודעת עד כמה זה חשוב. ואני חושבת שגם את ניבהלת מכך. וכמו שבדרך כלל את נוהגת לעשות...לכי עם תחושת הבטן הזו. לרוב היא מצדיקה את עצמה. אוהבת אותך את כבר יודעת... חמודי.

אוףףף

אני ניסיתי להיות כל כך אחראית.. לוקחת ויטמינים והכל.. זה לא קשור.. זה הגוף הדפוק שלי עם הבעיות עיכול המטומטמות שלו.. עכשיו הגיע הזמן לשבור אותי.. בדיוק באמצע?? ואם אני לא אוכל לעמוד בזה? אני לא יודעת מה האמצע... עוד לא למדתי.. רק עכשיו אני מחפשת את האמצע.. אוווף

לללללאאאאא!!!!!

את לא תתני לו לשבור אותך! את לא תתני לאף אחד לשבור אותך! (אפילו לא לי? ומה אם אני אתחנן...ארד על הבירכיים ואנשק לך את הבהונות? לא? עכשיו אוףף!) יש לי חדשות בשבילך: אנחנו לא ניתן לך להשבר. קשור או לא...בואי ניתן למוסמכים ומקצועים מאיתנו להחליט. אבל אנחנו בינתיים לא נוותר ולא נרים ידיים. את הנזק הנעשה אין צורך להגדיל...אם הוא אכן מכך. מה אני כבר מבקשת? הפסקונת קטנטונת? עד לבירור...זה לא הרבה נכון? ואת האמצע את עוד תמצאי...נמצא יחד. לא יכול להיות שהוא כל כך רחוק. עשית כבר דרך ארוכה...אל תשכחי את זה. אוהבת אותך ניבושית שלי. ולא אתן לך להישבר...שזה יהיה לך ברור! גם אם העוקץ העקרבי שלך...לא תצליחי להכניע אותי. הדליה שלך.

השאלה מה זה הפסקונת..

אכילה רגילה? ומה זה אכילה רגילה??? עליה טיפה בכמות הקלוריות..? אני מעדיפה לשמור על הדיאטה ולא לעשות הפסקה.. אולי להרגיע ולא לעשות השבוע את הכרוב.. אבל לא להפסיק לגמרי..

למעלה