הי....

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
הי....

לא מזמן התחלתי לשמוע פאוואר מטאל, ונגנבתי! למרות שיש כמה יציאות דפוקות ממש התחברתי לסגנון.... אז בבקשה תמליצו לי על להקות ממש טובות כי אני לא מכיר הרבה.. אנ מכיר רק את: rhapsody blind guardian sonata atctica gamma ray helloween וזהו... ואם אפשר, תמליצו גם על שירים... תודה!

שתי להקות שממש בלטו בהיעדרן

ברשימה, הן edguy ו-stratovarius. Primal Fear היא עוד להקה מצויינת (נדלקתי על Thunderdome בביצועם), ואיך אפשר לשכוח את Nightwish המעולים... עוד להקות שסתם שווה לבדוק הן Battlelore, Sinergy (עם הגיטריסט המהולל וסולן צ'ילדרן אוף בודום- אלכסי לאהיו), Altaria (האמת אהבתי...
) ו...זייהו בינתיים.

dlml

New member
את שניהם אני מכיר...

רק לא היה לי כוח לרשום... אגב.. איך אומרים? סונה-טרטיקה? סונטה-ארקטיקה, או איך..????

Ocean Born

New member
sonata arctica = סונטה ארקטיקה

כמו ששומעים.. ממ ד"א בהודעתי האחרונה, תיקונון: is=it. זה הכל

dlml

New member
אולי לא הבנת אותי...

לא שאלתי איך כותבים את זה בעבירת.. אלה איך מבטאים את זה... כי חבר שלי אמר לי שאומרים את זה סונה-טרטיקה... כאילו ברצף...

HammerFly

New member
יש לי תשובה מושלמת...

לך לראש הדף, רואה את הפס הכחול העבה? (ידוע גם כ-"טאג ליין") רואה שכתוב "אינדקס הלהקות המלא"? תלחץ על זה. לחצת? יופי עכשיו תהנה.

Darewolf

New member
המלצות

יש כמה שהם לא פאוור, אבל הם לא כל כך רחוקות, וכמה מהם יחזרו על מה שאמרת. White_Skull Avantasia Blind Guardian Dragonforce DragonHeart Dragonland Elvenking Gamma Ray Helloween LOTHLORIEN Luca Turilli Morifade Nightwish Nocturnal Rites sonata arctica Stratovarius Yngwie Malmsteen Freedom call

למעלה