הי

הי

טוב הגעתי לכאן בעקבות המלצה של חברה אחרת בפורום ובגלל שנתקלתי בו בטעות בכרטיס אישי של מישהי אחרת. בקיצור, הגורל שלח אותי לכאן בכבודו ובעצמו. כבר הספקתי לשלוח שלוש הודעות (זריז...) לפני הודעת הפתיחה שלי. שזו זו. הסתכלתי קצת מה קורה פה וזה ממש יפה. האמת, השבוע גיליתי את עולם הפורומים (בטעות) וממש מדליק. אין לי יותר מדי זמן אבל ככה בעבודה, בין משימה אחת לאחרת, זה נחמד לדעת שאתה יכול לעשות עוד משהו "מועיל". יפה כאן. עושה רושם שיש פה אנשים ממש נחמדים. אז, שלום. אני כאן. ואם תהיו ממש נחמדים, אולי גם תוכלו לראות את הדרדסים. בחיי.

Idan91

New member
../images/Emo124.gifשלי!!!

ראית? ראית בכרטיסישי שלו??? הוא גם עקרב! גשר, אמור לנו מה תאריכך ונאמר לך מה יחסך אל החיים.

d u c k y

New member
סליחה??

איפה כל השוורים שחגגו החודש?? בוא השיבו את כבודכם והודיעו לאומה שהכי טוב להיות רגוע, שלו (וגם הכי טעים...)...ובקיצור מזל שור....

סיפור ילדים: הצב והעקרב

היה היה פעם עקרב קטן שהיה מסתובב ביער וצועק: "אני עקרב. אני מסוכן. כולם צריכים לפחד ממני. ואם לא אני אעקוץ אתכם". ככה הוא היה מסתובב וכל חיות היער ברחו מפניו כי פחדו מאיומיו "אני עקרב. אני מסוכן. כולם צריכים לפחד ממני. אם לא תזוזו מיד מדרכי, אני אעקוץ אתכם". יום אחד פגש העקרב את הצב. "זוז מדרכי מיד", הוא צעק. "לא רוצה", ענה לו הצב. "אני עקרב. אני מסוכן. אם לא תזוז מיד אני אעקוץ אותך". הצב לא ענה, ורק נכנס לתוך השיריון והלך לישון. העקרב כעס מאוד והתחיל לצעוק "אני עקרב. אני מסוכן. אני אעקוץ אותך תכף ומיד". אבל הצב לא הגיב. העקרב המשיך לצעוק "אם לא תזוז אני אעקוץ אותך", והצב בשלו. "אני מאוד מסוכן". והצב לא עונה. וכך במשך שעה ארוכה עד שלבסוף החליט העקרב ללכת. והוא הלך, וצעק "אני עקרב מסוכן", התרחק וצעק "אני אעקוץ אותך", כמעט נעלם וצעק "זוז מדרכי"... אני לא בטוח שציטטתי נכון אבל זה מה שאני זוכר. יש עוד משל על עקרב שעבר את הנהר ובסוף עקץ את הצפרדע שהעבירה אותו אבל זה כבר משהו אחר. נפגש בפורום תרבות עברית. מוקדש ב
לבני מזל עקרב המלכים

d u c k y

New member
טוב, האמת, שהמלחמה שלי אבודה

אלא אם כן אפי היא גם מזל שור.... אז במקום ללכת על מי הכי טוב - בואו נעשה עליהום על מי שהכי רע..ובזה אין ספק - מזל תאומים לוקחים ובגדול - מה שנקרא - מזל טוב... אחלה שרשור יצמח מפה אם נביע את דעותינו האסטרולוגיות

taz512

New member
אין פה אפילו ויכוח

קשת המזל הטוב ביותר בגלגל, ספונטני הרפתקאן וחולה נפש, מה יותר טוב מזה? זה שאני קשת באמת שלא קשור לעניין... טאז, השד והחץ

ואולי זו ההזדמנות

להזכיר לכולם שיומולדתי מתקרב, וזה הזמן להתחיל להמעיט ביציאות ובקניות לא מחושבות - שכן תזדקקו לכסף בבואכם לרכוש לי תשורת יומולדת פעוטה אך יקרה.

Idan91

New member
אני עם

אופק טלה וירח אריה.
אבל מה התאריך המדויק שלך?

shellyland

New member
עידן, מה כתוב עליו?

ת(ה)גידי - במסגרת חגיגות השנה שמתחילות כבר בחודש ה-11, איך זה שעוד לא בדקת את תאריך הלידה של הפורום???

Idan91

New member
שאתה

נועז, מלא חיים, מבדר, חצוף, חופשי מדי ומטריד (ועוד דברים קצת יותר מפורטים, שאין זמן להקליד לפני בי"ס...).

shellyland

New member
מי מעניק לו דביקון?

יש ראש גדול השבוע או שהנהלת הפורום שוב מתרשלת במילוי תפקידה?
אפי, אני מבקשת לרשום בפרוטוקולים של זקני הפורום (ע"ע "אגף גריאטרי") שאני אחראית על צירוף הגשרים לפורום, למה הוא הולך לזעזע לנו פה את אמות הסיפים, הדבר הזה. שלא תגידו שלא אמרתי!

למעלה