הי

גנגי

New member
אללה יוסתור!

גם לפה כבר הגעת?!
מה יהיה?

shellyland

New member
לא אמרת שאתה הולך הביתה?

יאללה, לך הביתה
שלום ו
(התחיל עכשיו בערוץ 25 חדשות היום בערבית - אתה זה הבלונדינית?)

בנית על זה../images/Emo35.gif../images/Emo82.gif

עכשיו אני אשאר דווקא. אולי תתחילי לדאוג לי לרייטינג? הבלונדה זו אליזבת נאסר שאנחנו קוראים לה שרית חדד.

shellyland

New member
אני אפילו הולכת להתקלח לכבודך

ברגע שגנגי תשחרר אותי מהאיסיקיו.

מדברים על בלונדינית

וזאת לא אני?!?! ואם יורשה לי, זהו אחד משרשורי ה"הי-אני-מצטרף-מה-קורה" הכי ארוכים שהיו פה לאחרונה. נראה שהאגף העברי-מוסיקלי-תרבותי גרר הנה גשרון חדש. אז עצרו ההילולה והסבירו לאיש כמה זה יעלה לו, את אפשרויות התשלום (או בראשון או בעשירי) וכמובן את מדיניות הדביקון הרצסיבי = קיים אך בלתי נראה.

הלו אפי

אז יש מישהי מאחורי הפורום. הגשרון הזה הוא ממש חוצה ישראל, קחי בחשבון... אז כמה זה עולה לנו עולה עולה לנו? ומהי המדיניות הרשמית? האם קיבלת את מפת הדרכים? קדימה, אני קשוב. כולי אוזן המן.

א) בשביל הפרטים הטכניים

של גובה מסי החבר החודשיים או דרך העברת התשלום - יש את שאר החברים שישמחו לספר לך על המחירים המופקעים אבל גם על התמורה הכדאית. ואם יורשה לי - אתה כנראה לא מודע לתחום עיסוקי בחיי היומיום. את מפת הדרכים ראיתי הרבה לפני שבוש ידע בכלל שהיא הותוותה. העברתי להם את התכנית בתוספת כמה הערות כלליות - קצת טאץ' אפים, קצת צבעים יותר חזקים, ובעיקר הערתי שסביר להניח שלא תהיה מלחמה על חלוקת ירושלים. גם הפלסטינים מבינים היום שבשביל ללבוש סוודר באמצע אוגוסט יספיק להם גם מזרח ירושלים.

אני משלם רק במזומן

אני הולך על גחלים רק במקדונלדס ואני בכלל מיצחוני (הטעות במקור. בכנפיים לא) מגיל שעיר (הטעות בפרווה). אגב מפת הדרכים, לאיזה גודל שולחן היא מתאימה?

למעלה