הי

BniTa The MaS

New member
אנחנו פה.........

תהני בפורום! יש פה אנשים מה זה חמודים תמר,ענבל ושורץ פה........

BniTa The MaS

New member
איך את יכולה לראות אותנו?!

מדוזית2003 זאת תמר אני יתן לך כפכף בראש זאת ענבל ועין הנשר זה שורץ,תחפשי בדפים.......

BniTa The MaS

New member
מצאתי את ענבל

עמוד 2,את שורץ אני לא מוצאת

../images/Emo41.gifמי אתם../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

שורץ פרש מהפורום סתם רשמתי אותו אבל הוא לא נראה לי רואה כבר משחק החיים
ענבל גם לא... היא הלכה לעולמה בשלום
ושירה עוד כותבת.. (ממממממצב ...)

sul da bahia

New member
מוצ'

מה המצב? הכל טוב? אנחנו עוד נפגש לנו אי-שם על הספה.... עם פופקורן,וטלויזיה....ואני **** את ה*** שלך...ויהיה סבבה!!! מבטיחה!!

../images/Emo41.gif אהה טולטול זאת את../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

כולם תכירו זאת טל
ילדה מתוקה
טל מה לעזאזל את עושה פה בפורום
מי המליץ לך עליו
טוב בכל מקרה תהני
וכבר יש פה יותר מידי אנשים שאני מכירה, די אימא'לה,

sul da bahia

New member
אז ככה

א.תודה רבה ב.על הספה ג.אני אוהבת אותך(חה חה חה) ד.אני גם מכירה מפה 4 ילדים ה.יש פה מישהו מהשכבה?! ו.חוץ משירהל'קה ז.חוץ מבולבול הענבול ח.חוץ משורץ המעוך ט.חוץ מטמטם החכם י.חוץ מטולטול המסטול י'א.יש עוד מישהו?

../images/Emo41.gif דבר ראשון 1 ../images/Emo104.gif../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif

שורץ לא בפורום וגם לא ענבל.... שתייהם פרשו ממנו לגימלאות
וכפי שכבר אמרתי
יהיי זכרם ברוך
סתם..... יאללה בייי
U תמר...

sul da bahia

New member
...

ענבל ושירה אצלי...חה חה חה מה המצב? וכפי שאת יודעת אני *קצת משוגעת*.... אז יש לי חדשות להגיד לך בשבילך הם לא כאלה מרעישות אבל בשבילי הם מאוד.. אני לא יאמר לך פה.... אז נדבר מתי שתרצי... אבל לפני יום שבת... וזהו...יש חדש? מה קורה עם עידן חבר שלך? אהה...מה איתו? טוב אנחנו נפגש על הספה.. תכתבי לי בחזרה

../images/Emo41.gif ט-ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חוצפנית קטנה ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

מה את מפרסמת פה דברים עלי בפורום,אה
טוב סתם. אני לא כועסת
אבל אם תמשיכי אני אכעס מאוד

למעלה