הי

נעמה333

New member
הי

שמו תמונות של איפור אינדיני אולי מה שכתבתי למטה לא כל כך מתאים לפורם אבל אני חיבית עזרה אני וחברה שלי מתחפשת לאינדינות אבל בצורה מקורית וחשבתי שאם יש כאן בנות מכשורת בציור הם יכלו לציור לי לפי התיאור הבא: מכנסים פדלפון מבד יוטה עם שסע חולצה חומה עם איקס בגב במצח חוט עם נוצה ובשיער 2 צמות מחבורות ועגלים או נוצה או עצם מקווה שתחלו לציור ולסרוק לי אני מודה לכן מראש.

נעמה333

New member
תענו לי פליז

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה