הי,

מזלי24

New member
הי,

אני כותבת פה בפעם הראשונה. עדיין בגישושים, עדיין מנסה עצמאית. רציתי לשאול אתכן בתור התחלה, עד איזה גיל קופח כללית מממנת טיפולי הפריה חוץ גופית? ואיך הולך המימון לענין תרומת הביצית? מה עלות התהליך, ובכמה היא משתתפת. יש לי פלטינום ראיתי ששאלו כאן. תודה

ברוכה הבאה כל הקופות ממנות טיפולי פוריות עד גיל 45, בהתאם לנתונים של כל אחת ואחת, היא לא תממן אין סוף טיפולים או טיפולים לנשים עם fsh מעל ל 20 וכו'
בגדול ישנה אפשרות לתרומה מתורמת ישראלית שהתהליך כבר מסובסד על ידי הקופות עולה כ 10000 שח ואין החזרים
או תרומה מתורמת בחו"ל (ההחזרה יכולה להעשות גם בארץ) כשהעלויות בסביבות 30000 שח, הקופה מחזירה כ 11000 ש"ח. החזר אחד לילד ראשון ואחד לילד שני.
בהצלחה
איילת

עד כמה שאני יודעת ההחזר של קופח לתרומת ביצית

הוא רק על פעם אחת של תשלום לתרומה. לפחות ככה בכללית פלטינום. לא שמעתי שיש שני החזרים לשני ילדים.
&nbsp
&nbsp

ההחזר הוא על ילד ראשון ושני (פעם לכל ילד)
וכפי שכתוב באתר: "כללית מושלם פלטינום משתתפת בתרומת ביצית בחו"ל לצורך ביצוע הפריה חוץ גופית בחו"ל עבור ילד ראשון ושני, כולל בדיקת התורמת, הכנתה, השגת הביצית והחזרתה לנתרמת בחו"ל. השתתפות הפלטינום תהיה בגין ההוצאות עבור הפעולות שבוצעו בחו"ל ועל כלל הנסיונות לכל ילד".
https://mushlam.clalit.co.il/he/woman/PREGNANCY_PREPARATION/Pages/ovum_donation_abroad.aspx
במכבי יש שני החזרים לילד ראשון ושני, שם אפשר לנצל את שני ההחזרים לילד הראשון

למעלה