הי

niiko

New member
הי

אני נייקו, ואני אוהבת מכושפות, הכי הכי את פיבי (המלכה!!) אני חדשה בפורום ו.. זהו בעצם... ברוכה הבאה לעצמי

הגרהS

New member
סוף סוף עוד מישהו חולה על פיבי!!!!

אליסה מילאנו רולזזזזזזזזזזזזז

HuGo Hell

New member
סליחה?../images/Emo1.gif

אין מישהו יותר חולה ממני על אליסה מילאנו
ויש פה דיי מלא מעריצי אליסה מילאנו..

הגרהS

New member
לא ידעתי..ולא רואים את זה

בגלריה שלה אין כמעט תמונות... והרבה משרשרים תמונות של פייג´ ופייפר יש לי מלא תמונות של אליסה אבל אין לי כוח לעלות אותם!!!! אני מתה עלייה..והוגו חשבתי שאתה הכי אוהב את פייפר

niiko

New member
אני אוהבת את אליסיה נקודה

גם במי הבוס וגם במכושפות, צריך להודות היא שמחקנית: מוצלחת, יפה, מוכשרת והכי הכי חשוב: טובה!! לדעתי לא נותנים לה מספיק קרדיט...

Charmed 4ever.

New member
ולדעתי היא יכולה להשקיע הרבה יותר

במשחק שלה במכושפות! היא משחקת הרבה פחות טוב מהולי... והיא בטוח יכולה לשחק יותר טוב ממה שהיא משחקת... זו דעתי!

PopPy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

Ophel McNeil

New member
היא דווקא מה זה השתפרה ../images/Emo117.gif

ביכולת המשחק שלה. אבל פיבי עצמה התדרדרה לחלוטין.
ואף אחד לא יכול לשחק יותר טוב מהולי.

Charmed Gal

New member
../images/Emo23.gifהולי../images/Emo23.gif השחקנית הכי טובה ביקום

.... אף אחד לא יכול לשחק טוב יותר מאישתי! לחדשים שלא יודעים
הולי
היא אשתי! וזה שאני הכי אוהב את
הולי
מן הסתם כי היא אשתי, לא אומר שאת אליסה ואת רוז המתוקה(בעונה 5 במיוחד) אני לא אוהב!!! אני אוהב את שלושתן אבל את
הולי
הכי הכי! והנה לכבודכם תמונה של אליסה
אהההה ובקשר למשחק של אליסה לדעתי בעונה 4 היא משחקת דווקא טוב, אבל כמו שאופל אמרה פיבי עצמה הולכת ונהרסת ובעונה 5 אני אישית לפחות לא אוהב את פיבי כמו פעם, ממש לא, אבל אני מת עליה בשני הפרקים הראשונים של עונה 5, ומי שראה אותם מבין למה......

גל1234

New member
~ספוליר~ אני לא יודע איך עושים ציור

אז תסתפקו בזה שמתי לב לשאלה איזה אחות תצא ראשונה עם שד אז אולי אני טועה אבל בפרק עם האגדות שאגב זה פרק 4 או 5? פיבי יצאה עם בן אנוש אבל הרשעית הזאת הפכה אותו לשד קצת לא?

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gif לעונה 5 מעלי לא לעונה 4

..... אני יודע שכתוב ספוילר רק רציתי שיהיה ברור של-5 ולא ל-4.....

Woogyman

New member
לא. ../images/Emo110.gif

הוא היה בן אדם רגיל, שהמחשבות שלו נשלטו ע"י המכשפה. (ולמי שתוהה למה אין סימן ספויילר למעלה - כי ההודעה הזאת, בפני עצמה, לא ספויילרית).

אני חושבת שהוא מדבר על הסדרה

בכלליות, ולא בעונה החמישית. כי פייפר באמת הייתה הראשונה שיצאה עם שד (ג´רמי)
*סופרת את הדקות עד שיוצא 506*

אני חושבת (ומקווה) שהיום בערב...

אבל אני לא בטוחה.
במירק כתוב שזה עוד יום ו-7 שעות, אבל לא נראה לי...

PorkchoP

New member
אין???../images/Emo18.gif

הייתי אומר אליסה מילאנו וירניק אבל תגידו שאני מעתיק מגל אז לא. ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אני שם הרבה סימני קריאה כי אין לי סבלנות לשים אמוטיקומנייאקים....)

Woogyman

New member
בקשר למשחק של אליסה ../images/Emo110.gif

ב"נחשפים" בערוץ E הראו חלק מסרט אחד שהיא שיחקה בו עם ההוא מכוכב הקופים (משהו וולברג) והייתה סצינה שהיא בכתה, וזה היה כל כך כל כך אמיתי! היא שיחקה שם מדהים! אפילו לא קרוב לאיך שהיא משחקת במכושפות. היא צריכה להשקיע יותר, זה לא שהיא לא כישרונית. ואל תבינו לא נכון, אני חושב שהיא משחקת מדהים במכושפות, אבל למה לא לתת עוד אם היא יכולה?

למעלה