הי

הי

היתי בבית חולים והתעצבנתי על ההורים שלי בטלפון דיברתי בצורה לא נאותה אליהם אז בא אלי דתי ואמר שהוא לא רוצה שהבת שלו תדמע את השיחה
אני יכול להגיד מה שאני רוצה באיזה טון ובאיזה דרך שאני רוצה לא יכול להגיד לי מה לעשות
הדתיים צבועים הם בעצמם עושים דברים לא נאותים ראיתי דתיים שביקשו שרת כשר להורדה פיראטית

amiad21

New member
אתה אדם מאוד נחמד וסובלני...

אני רק אגיד לך משהו אחד...
תיקח בחשבון שהילדים שלך (אלה שיש לך עכשיו או אלה שיהיו לך בעתיד) רואים איך שאתה מתנהג לאחרים ולומדים ממך איך להתנהג לאחרים ובכלל זה איך להתנהג אליך.
תחשוב על העובדה הזו לפני שאתה כותב משפטים כמו המשפט השני שכתבת.

טוב...

חתיכת זבל, חלאה .... מותר לי להגיד את זה, זאת זכותי המלאה

נכון, מותר לך - האם זה נכון לעשות את זה????

לא, נקודה!! זה לא נכון לדבר כך, בטח לא להורים שלך

בטח לא כאשר הילדים שלך לומדים ממך יפה מאוד איך להתנהג

מה זה משנה מי אמר לך את זה, זאת האמת ותקבל את זה

E טי

New member
התחשבות בזולת זה לא מיוחד לדתיים

גם חילונים יכולים לנסות לפעמים.
אין לזה שום קשר לדת.

the ror

New member
אתה מכליל סתם...

גם הוא הכליל, אבל זו לא סיבה להגרר לאמירות דומות...

E טי

New member
צודק, סליחה חילונים

עוד כהן

New member
חינוך ילדים...

כאבא לילדים אני יכול להגיד לך שחינוך ילדים זוהי משימה בלתי פוסקת.

דוגמא קטנה - רציתי שהילדים שלי יראו תוכניות טלויזיה לילדים. אבל, כאשר אני ראיתי את התוכנית (שידעתי שהיא טובה ומתאימה לילדים) הייתה הפסקת פרסומות ובהפסקה היו דברים שלטעמי נועדו, במקרה הכי טוב, למבוגרים.

כאשר אתה מתבטא במרחב הציבורי, ישנם ביטויים שאמירתם גורמת לחוסר נוחות והפרעה לסביבה.
כמו שאם תבוא ותתחיל לצעוק על מישהו בטלפון, כשאתה נמצא בתוך אוטובוס ציבורי - מן הסתם יעירו לך שאתה צועק.
כך אותו אדם שרוצה לשמור על חינוך ילדיו, מבקש שלא תנבל את פיך ליד ילדיו ותכבד את המרחב הציבורי.

העובדה שיש דתיים שעושים עבירות אינה חדשה. הקשר שעושים חלק גדול מהציבור החילוני בין כיפה על הראש ו"דתיות" ובין הצדיק המושלם - הוא קשר לא נכון.
בתוך מגוון המצוות והעבירות האפשריות, ישנם מקרים רבים בהם דווקא "החילוני" מקיים יותר מצוות מ"דתי".

ע מיש

New member
אף אחד לא צריך לשמוע את השיחות שלך עם ההורים

שלך ואין שום קשר לדתיות או לחילוניות.
אם בא לך לריב עם ההורים שלך תלמד לא לעשות את זה בין אנשים אחרים, את העניינים הפרטיים שלך תנהל באופן פרטי ולא בנוכחות כל העולם.
.

אני כועס ולא יכול לצאת מהבית חולים

ומדבר ובפלאפון אז אנשים בסביבה שומעים וחלקם נפגעים אם היה מישהו אחר לידי שעושה את זה לא היתי מדבר איתו לי הפריעו בבית חולים הרבה ולא אמרתי להם כלום
מי שמפריע לו שיתרחק ולא ישמע אותי ויקח את הילדים שלו מותר לי לצעוק ולהתרגז אין חוק שמונע כיום לא לצעוק בטלפון ולדבר לא יפה במרחב הציבורי יש הרבה שעושים את זה מדברים בקול וזה לא עניין של אף אחד מה אני אומר בטלפון ומה אני עושה בכלל
מי בא להעיר לי הדוס הצבוע שחבריו מבקשים הורדה פיראטית כשרה

the ror

New member
אני חושב שכדאי שתפנה לאיש מקצוע

בנוגע לכעסים והאגוצנטריות שאתה מתאר...

ע מיש

New member
אכן אין חוק שמונע ממך להתנהג בגסות רוח

באנוכיות ובאופן מכוער שמפריע לכולם.
מבחינה זו אתה צדיק הדור.

הי

מי שמצחיק ומוזר זה הדתיים הצבועים שבאים להטיף מוסר בזמן שהם בעצמם מתנהגים בצורה לא יפה

אתם זקוקים לטיפול יותר ממני

אומרים לי מה לעשות ובאותה עת מתנהגים בצורה לא הולמת

למעלה