הי

loveplaying

New member
ממה שאת מספרת

נראה שאתם על המסלול הבטוח לגירושין.

אם הוא רץ מרתון, זה אומר שהוא מתאמן. אני מניח שיש גם נשים בקבוצה, ומידע אישי, הקבוצות האלה הן בין השאר מועדון הכרויות. סיכוי טוב שאם הוא לא מעונין בך, יש כבר מישהי נוספת בתמונה.

את עכשיו גם פוזלת החוצה, וזה כל מה שחסר כדי להפרד.

דרך אגב, גירושין זה משהו בכלל לא רע. אפילו טוב, טוב מאוד.

dare devil ית

New member
בארץ זה בינוני מינוס

מבלי להתייחס לסוגיה של מה מביא אותך לזה אלא רק לפן התכני:
חוויות חיוביות היו לי מעט מאד, בדרך כלל זה התרגשות גדולה ונפילת מתח שרואים איך זה באמת.
במקרה שלך הייתי הולכת דווקא על משהו יותר "סולידי" כמו להצטרף לזוג או שלישיה קיימת.

יש

כל שבוע לפחות 2.
את יכולה למצוא פרטים באתר "סווינגרס" ובאתר "זיגזוג". נשים בודדות תמיד מתקבלות שם בברכה.
ולא, זה לא מסוכן.
מה שכן מסוכן זה לעשות דברים שעוד יותר מגדילים את המרחק בינך ובין בעלך. למה לא להציע לו ללכת איתך לשם?
למה לא לעשות את זה ביחד?

נשמע לי שערב "דייט" קבוע פעם בשבוע יעשה לכם הרבה טוב.
יש גם הרבה דברים שאפשר לעשות חוץ מלשבת כל אחד בעינייניו בערב.
זה בידיים שלך!
תני לו צ'אנס- אולי תגלי שיש עוד המון הנאה והתרגשות שאתם יכולים לחוות ביחד!

sharpantie

New member
אם תיכנסי לאתרים

תראי שלפני ההצטרפות יש שם כל מיני הוראות והנחיות בעיקר למתחילים חסרי ניסיון.
אפשר למשל לבא לנסיון בלי לקחת חלק פעיל בהתרחשות אלא רק לתצפת ולהתרשם.
אם מדבר אלייך, ממשיכים הלאה. לא מדבר, עושים אחורה פנה וחושבים מה הלאה......

redredhead

New member
את כותבת את כל מה שרציתי

אבל פי מיליון יותר טוב.
אני אומרת לך, את יכולה לעשות מזה כסף.

sharpantie

New member
אני? אני גבר

ובחיים לא הייתי במקום כזה. כל הידע מקריאה באתרים. והסקרנות הורגת.... אין ספק.

כן, התנסיתי

בעיקר בתור צלע שלישית עם זוגות.
כן, זה מסוכן להיות במסיבות מבחינת דיסקרטיות.
ידידה שלי הלכה לבד, פעם אחת, זיהתה מכרים, קיוותה שלא זיהו אותה וברחה.
אין הרבה נשים שהולכות לבד, מחששות ברורים.
אין גם הרבה נשים שהולכות לבד אפילו לפגוש זוג. לראיה תקראי קצת בפורומים באתרים הרלוונטים ותראי שכולם שם כותבים שלא מצליחים לארגן אישה לבד.
מעטות מסכימות, בצדק. זה אקט לא פשוט עם זרים, כשאת בחורה לבד. הרוב חוששות, והולכות עם בן זוג, אפילו אם זה בן זוג רק לקטע, אבל עדיין מישהו שיתן גב.
קחי גם בחשבון שהמסיבות לא נראות כמו דוגמנים ערומים. צפי לאכזבה. אנשים איכותיים לא מתערבבים עם המון שהוא ברובו פחות טוב.
בקיצור - ללכת לבד למקומות כאלה, בעיקר אם אין לך נסיון, ממש לא מומלץ.
שמעתי אפילו מנשים שבאו בזוג שחוו חוויות מיניות טראומטיות, אגרסיביות מעבר לרצונן. תזהרי שם בחוץ. מאוד.

בתור אחת

שהתנסת עם זוגות ובתור זוג שמארח נשים- אני יכולה להעיד שזה הרבה הרבה פחות מסוכן מלפגוש גבר זר לבד.

מדברים קצת במיילים, מחליפים תמונות, מדברים בנייד, נפגשים במקום נייטרלי. לא ישר באים לאנשים הביתה.

היתה לי תקופה שלא התחשק לי זוגיות עם גבר ולהפגש עם זוגות היה הדבר הכי נפלא בעיניי. גם מלא אהבה וגם בלי כאבי ראש..

mynameisktt

New member
דלתות מסתובבות -

תחושת הריגוש, רק את שם בחוץ, אף אחד לא יודע, את בהיי מטורף, איזה כיף אני חיה את החיים, טורפת את העולם, חיים כפולים, מסכנות כל החברות המשועממות שלי, חיה על הקצה, את מרגישה כמו ג'יימס בונד או איזה סוכנת מוסד. – את נתפסת, בעלך שלח בלש פרטי שצילם אותך, מרגישה מושפלת, איכזבת את המשפחה, את הילדים, את ההורים, את החברים, מה יגידו בעבודה, גרושין, להתחיל את החיים מחדש, פירקת משפחה, מה עשיתי בשביל זיון, רבנות, עורך דין, מחפשת דירה.

לא משנה מה תעשי, רק תחשבי עם הראש ולא עם הזין (את כבר מבינה למה אני מתכוון)

דוקא במסיבה כזאת את עלולה להכיר מישהו

או מישהו שמכיר אותך ואחר כך יגיד משהו לבעלך

דרך אגב, מאז עידן האינטרנט רוב הרומנים מתחילים ברשת. את פשוט צריכה לדעת איך לסנן את האנשים ולא לחשוף יותר מדי פרטים אישיים על עצמך

למעלה