הי...

טלי 123

New member
הי...

הי, אני כבר הרבה זמן קוראת את הפורום הזה, אבל לא כתבתי כל כך הרבה. אני מאוד אוהבת אי אר, אבל האמת שהתחלתי לראות את הסדרה לא מזמן, רק מהעונה ה - 7. האמת שקצת משעמם לי, אז רציתי לשאול אותכם שאלה - אם הייתם יכולים לשנות דבר אחד שקרה בסדרה, מה זה היה? אני הייתי משנה את הפרידה של ריצל ממארק. הייתי רוצה (למרות כל הקיטיות בזה) שהיא תגיד לו איזה "אני אוהבת אותך" נחמד כזה לפני שהוא מת... בכל זאת, אבא שלה...

ERerERotem

New member
אני הייתי משנה....

את זה שמארק מת, שקרול עזבה, ושמלוצ´י עזב. חוץ מזה לא הייתי משנה יותר שום דבר. כי למרות שלפעמים נראה שהמפיקים מתנקמים בנו לפעמים, הם תמיד מתגמלים אותנו בגדול אחר כך, בעיקר בעובדה שהם ממשיכים לעשות עונות לאי.אר שיבורכו על כך....

סולסיטה

New member
יש הרבה דברים שהייתי רוצה

לשנות, ומזל שאין לי את האפשרות כי אין לי רבע ואפילו 1 חלקי מליון מהכשרון של הכותבים שלהם, והסדרה הייתה נראית מאוד אחרת אם היו נותנים לי להתערב...
הדברים שהייתי הכי רוצה לשנות, הם: 1. דאג וקרול ביחד ובסדרה. זה יכול היה להיות להיט.
2. לשנות את סצינת הרכבת המרגיזה הזו, שלא נותנת לי לישון בשקט
(סתם). חבל לי מדי על ההחמצה הענקית של סוזן ומארק, ואני אפילו מוכנה לוותר על אלה ואם ממש צריך גם על אליזבת´ (למרות שהיא מקסימה)- שתהיה עם מישהו אחר. 3. אני כמובן לא רוצה שמארק יחטוף סרטן באמצע החיים... נראה לי שאלו הדברים הכי משמעותיים...

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

מה הייתי משנה?.. זו שאלה קשה.. כי עזיבה של שחקנים זה אף פעם לא נעים, אבל לרוב זה דיי קשור ברצון של השחקנים עצמם לעזוב.. לא הייתי מחברת את סוזן לקרטר כשהיא חזרה.. למרות שאני דיי מבינה למה הם עשו את זה.

ברוכה הבאה!

אממ... כל דבר שנעשה בסדרה הוביל לדבר טוב אחר! ז´תומרת קרטר והסמים- אבי עזרה לו וככה הם יותר התחברו מארק מת- עצוב אבל: Abby: How many lives do you think. Carter: What? Abby: How many lives do you think he saved? Carter: It´s hard to say. 1 shift on average, I guess, 5 shifts a week, over 10 years. 2 or 3,000 people. Abby: Yeah. [laughs slightly] Forget Superman I´ll take Mark Greene. Carter: If I had known you felt like that I would have shave my head a long time ago. [neither look at each other. Abby gently pulls his face around to meet hers] סוזן וקרטר היו ביחד- secrets and lies נגמר ב: Susan: You should tell her. Carter: Who? {drops the act, looking torn-up} Tell her what? Susan: That you´re desperately in love with her and can´t live another moment without her. Carter: {grins} Really? Susan: {laughing} You´re hopeless. You´ll figure it out. מכל דבר רע יצא משהו טוב! (טוב, כמעט...)

../images/Emo6.gif

Carter: {grins} Really? grins
עזבו אותי, אני עושה ש"ב במתמטיקה, הברה דברים יכולים להצחיק אותי

למעלה