הי

Gilat34

New member
הי

הי לכולם
מקווה שאפשר לשפוך כאן קצת את הלב ...
אני בת 36, רווקה
לפני כחצי שנה שקלתי 72 ק"ג (גובהי הוא 167 ס"מ) ולמרות שהפריע לי המשקל שלי איפושהו עדיין נראיתי טוב, עשיתי ספורט ויחסית למדתי לחיות עם המשקל שלי (למרות שלא הייתי מתנגדת להוריד כמה ק"ג)
לפני כחצי שנה הכרתי בחור והתחלנו קשר ואיפושהו כנראה שמשמעת הברזל שהיתה לי באכילה וספורט די התרופפה .... עליתי בכמה חודשים ל 80 ק"ג ... אני היום נראית לא טוב
מרגישה לא טוב
מאוד מתוסכלת ומבואסת מעצמי והכי גרוע לא מצליחה להוריד

מאוד מנסה
אני מהאנשים שדוגלים בכך שדיאטה לא צריכה להיות התנזרות אלא צריך למצוא את האיזון בלאכול בריא ומדי פעם "לחטוא" (אם אפשר לקרוא לזה ככה)
הבעיה היא שכנראה הגוף שלי לא מגיב לדיאטה ... לא מגיב בירידה כבר לכמויות שאני אוכלת (לטעמי לא אוכלת בכלל הרבה) וכנראה שיש לי חילוף חומרים דפוק ...

מרגישה מאוד עצובה
הרגע השנוא עליי ביום זה הבוקר שבו אני צריכה לבחור מה ללבוש ... אני פשוט ממחזרת את אותם 4 זוגות מכנסיים (שעוד עולים עליי) ועוד כמה חולצות שלא מבליטות את הבטן השומנית שיש לי ...

מבחורה שאוהבת אופנה ואוהבת להתלבש מרגישה שהפכתי להיות בחורה מוזנחת שכבר מרגישה שאם הבגדים לא עולים עליי אז למה כבר לטפח את עצמי

השינוי שחל בי גם מפריע לבן זוגי ... מה שעוד יותר עושה אותי עצובה

בעוד כמה חודשים יש לנו ארוע משפחתי ולא הייתי רוצה להגיע במשקל הזה
לא הייתי רוצה שאנשים שרואים אותי בפעם הראשונה יראו אותי במשקל כזה
מאוד מאוד עצוב לי
והכי גרוע אני לא יודעת כבר מה לעשות ... מרגישה אבודה

לא מאמינה בתרופות קסם אבל נראה שמה שפעם עבד עליי היום כבר אפילו זה לא עובד ...

חולמת להיראות טוב כמו שהייתי עד לפני כמה שנים ששקלתי 67 ק"ג ... היום זה נראה לי חלום רחוק ולא אפשרי

הכי גרוע שאני דוחה מחשבות על חתונה כי לא הייתי רוצה להיות כלה שמנה ועד שאני לא אחזור למשהו שהוא מספק מבחינתי ... זה משהו שהוא לא אופציונלי בכלל ....

ועוד דבר, בשבוע האחרון אני חווה עייפות נוראית וחולשה וסחרחורות .... ולפעמים מרגישה כאילו אני מאבדת את שווי המשקל ... מה שגם מונע ממני מללכת למכון כושר להתאמן כי אני פשוט מרגישה שבא לי ללכת לישון כל הזמן

הפכתי להיות

תשובה

היי,
הקושי שלך מובן ואני מסכימה עם הקביעה שדיאטה לא צריכה להיות התנזרות מוחלטת ממזונות "אסורים". מדוע לא לפנות לייעוץ דיאטנית? בנוסף שילוב של פעילות גופנית בהחלט יכול לעזור, כפי שציינת אין תרופות פלא. לאור הסימפטומים שתארת ממליצה לפנות לרופא המשפחה, שווה לבדוק חסרים בכל מיני מינרלים/ויטמינים ותפקוד בלוטת התריס.
בהצלחה!!

פצית219

New member
מסגרת ספורטיבית שאת נהנית ממנה יכולה לתת לך

בדיוק את המשמעת והמוטיבציה שאת צריכה כדי לרדת במשקל. וגם אני תומכת בהצעה של התזונאית לגשת לרופא כי ממה שאת מתארת נשמע שיש גם בעיה פיזיולוגית כלשהי.

למעלה