הי

• פותח הנושא niiko
  • פורסם בתאריך

niiko

New member
הי

אני חדשה כאן... קוראים לי נייקו. אני חדשה כאן (שמתם לב כבר בפעם השניה...) ומממ... אני רוצה להיות חברת הפורום, ולהשתלב פה... יש לי כמה דוליז שעשיתי... ואל תשימו לב לכתוביות... יש כאן מישהי שקוראים לה ווילו?

niiko

New member
טוב! את לא חייבת להיות כזאת נוקשה!

אלה היו עבודות ראשונות שלי!! וחלק מהנעליים אמורות להיות גרביים! ולא אכפת לי עם השיער גושי

motib4

New member
אה?! ../images/Emo12.gif

תגידי את בסדר?! ענת נתנה לך תגובה טובה, עם לינקים שיכולים רק לעזור לך לשפר את הדוליז שלך! ותרצי או לא- יש מקום לשיפור! היא גם בירכה אותך בברכת ברוכה הבאה ותראי איך את עונה לה. מה הקטע?! לא אכפת לך שהשיער גושי? אז תשבי בשקט, תסתכלי על הדוליז של אלה שכן עושות שיער גושי- ותאכלי את הלב. את צריכה לנסות ללמוד. רק לנסות- זה לא כל כך קשה.

totsade

New member
איזה מגעיל!../images/Emo80.gif

איזה תגובה אחרת היית רוצה??? נתנו לך פה את התגובה שיכלה הכי לעזור לך אז אל תבוא בתגובות! תגיד תודה גאד דאמט! רצית שיגידו לך איזה מדהימות ושתישאר ברמה הרדודה הזאת כל הזמן? או שאת רוצה להשתפר ולהפוך למקצוען??? לא אכפת לך שהשיער גושי? *מרימה גבה*.. בקיצור, שנה ת´גישה כי עם הגישה שיש לך אתה לא תוכל להתקדם!

niiko

New member
אני לא מגעילה!

זה שהיא התקיפה אותי ככה זה די הבהיל אותי! או קיי?! די כבר!! ניסיתי לשפר את הדברים שלי בדוליות אחרות!!!!!!! אבל כנראה שגם זה לא בסדר! ואלה שאין להן עקבים, זה אמור להיות גרביים! אז אני לא אשים את זה

למעלה