הי

Danielle28

New member
הי

אני לא ממש יודעת מה לחשוב...... יש איזה בחור שהכרתי שבוע שעבר, הוא הראה/מראה המון נכונות כלפי... הוא קצת קטן ממני, אז בהתחלה היה לי אנטי לנסות להכיר אותו בעניין רומנטי ... אבל הוא ממש ממש התעקש שכדאי שניתן לזה צ'אנס.. פתחתי את הראש ופתאום הוא היה נראה לי כן פוטנציאלי להיכרות זוגית , ואפילו מאוד... למרות שעמוק בתוכי עדיין אני חושבת איפשהו שזה אולי לא באמת יהיה זה , בכל זאת יש בינינו הפרש קצת.

אני כותבת שאני לא יודעת מה לחשוב (לא בגלל עניין הגילאים ) משום שאתמול יצאנו, והיה דיי מגניב..... חוץ ממשהו אחד שגורם לי להסתכל על הכל בצורה שממש לא קשורה למגניב !!! פשוט רציתי לעוף משם אחרי שזה קרה ולא לראות אותו יותר אבל הוא כ"כ רצה והתעקש והוא כן מאוד משך אותי שנשארתי אצלו קצת אחרי שהיינו בפאב

מה שהיה זה שישבנו בפאב, והוא אמר לי כמה שהוא והחברים שלו מחבבים את המלצרית שהיא תמיד ממש נחמדה אליהם ובלה בלה, והיתה לי תחושה כשישבנו שם שהוא אפילו קצת מחפש אותה בעיניים..... אבל אמרתי לעצמי לו להתייחס לזה יתר על המידה באותו הזמן ולהנות ,אפילו גם ממנה.. סהכ הוא כל הזמן(!!!) חיפש מאוד להתקרב אליי,לפרגן ולהחמיא לי .... והוא היה דיי מרותק אליי כשדיברנו נראה לי
ואז כשסיימנו הוא הלך לשלם בבר וכשיצאנו הוא אמר לי שהוא אמר לאחראי שם או למלצר, לא יודעת מה הוא בדיוק שם , שהוא ממש אוהב את המלצרית, שהיא ממש ממש תמיד חמודה אליהם ושהוא בא לשם רק כדי לראות אותה משהו כזה.... והוא אמר לי שהוא סתם אמר את זה כזה, הוא אמר לי שהוא רצה להחמיא ולפרגן לה כי מגיע לה ושיעבירו לה את זה ... משהו בסגנון.
הייתי בשוק מזה אבל ניסיתי לא להראות לו באותו זמן..... פשוט רציתי לקחת את עצמי משם ולא לראות אותו יותר.... כפי שכתבתי כאן למעלה....

אני ממש לא יודעת איך אני אמורה להתייחס לדבר כזה :(

מצד אחד הוא ממש מתלהב/התלהב ממני אתמול ובכלל בכל ה3 פעמים שניפגשנו מצד שני מזאת היציאה ההזויה הזאת...............?? :(

תודה מראש.. ושיהיה יום מקסים לכולם!

שלום

אמרי לו, שלא יפה שאמר לה שבא רק לראות אותה כשהוא יוצא לשם אתך. אם יביע חרטה ויגיד שהוא מחבב אותך, סלחי לו. שאר הדברים שאמר, שהוא אוהב את המלצרית והיא חמודה, זה בסדר כל זמן שלא ייפתח עניין רומנטי כלפיה.

daoli

New member
לדעתי הית צריכה להגיד לו משהו

כמו למשל: למה שלא תזמין אותה לדייט, אולי ילך לכם ביחד.
תכל'ס אין בינכם עדין כלום ואף אחד לא חייב לשניה .
מה שכן, הוא לא מנומס בעליל וגם קצת חסר טאקט.
חוסר נימוס זאת תכונה דוחה. מבינה אותך לגמרי.

אם תצאו שוב, תעלי את הקטע הזה ותגידי לו שזה היה נראה לך ממש הזוי ולא במקום.
ותזכרי שרק בגלל משיכה להישאר בקשר שמרגיש לך לברוח ממנו.....לא רצוי.

לבני אדם יש 2 עיניים ופה אחד
גם 2 אזניים ופה אחד.
לא לכל דבר צריך להתייחס, לכל דבר יש יחס משלו.
תאום ציפיות בצורה כנה והדדית ומשם המון בהצלחה !♥

כל הכבוד לו.

גורם לך לקנא כמו שצריך.

טריק נפוץ אצלנו הגברים, כמו טריק השמנה -כוסית.

יש אחת ויש כוסית.

קודם אני בא לשמנה מדבר איתה, והכוסית מקנאת, כי אני לא מדבר איתה. בסוף בסוף אני עושה סויץ ומתחיל לדבר איתה ומקבל מספר.

Killing Moon

New member
את באמת חושבת

שאם היו לו כוונות כלשן כלפי המלצרית הוא היה חושף את זה במהלך הדייט שלו איתך?
לי הוא נשמע כמו סתם בחור מתוק.

Megie

New member
היי דניאל

לא יודעת מה הכוונות שלו כלפי המלצרית וזה ברור שגם אם הן תמימות-זה לא מכבד אותך.. אני חושבת שאין לו כוונות כלפינ-אחרת לא היה מציין ליידך, מצד שני-יכול להיות שבאמת רצה לגרום לך לקצת קנאות.. או מצד שני, יכול להיות שהוא מנסה לגרום לה לקנאות?! אולי יש שם סיפור אחר?! יש אלף ואחד ספקולציות.. אולי הוא בכלל ילד ועדיין מחפש את הריגושים (כמו בזה של לצאת עם בחורה מבוגרת ממנו) תיהי זעירה, תביני מה האינטרסים שלו, תראי אם הוא באמת כנה איתך ותזרמי, אם זה יהיה דפוס חוזר-תחתכי..אם זה נושא תמים ללא כוונות-תבליגי.
פשוט דברי איתו על זה, אל תתני למילים יפות ומחמאות-לקנות אותך.. שימי לב למילים בהם הוא מסביר את התנהגותו.
בהצלחה

למעלה