skyflower1971
New member
הי...
אני גמורה מהשבוע האחרון, הותשתי נפשית, פיזית, כל הגוף שלי כואב, טיפלתי בבני ביתי, כולם אחרי וירוסים, אני מתרוצצת ממקום למקום, כל המטלות שבדרך כלל מתחלקות ביני לבין בעלי נפלו הכל עלי, אני מנצלת כמה דקות של כתיבה לפני שהוא חוזר מהרופא. מקווה שהוא יצא מזה, הוא צריך לעבור איזה שהוא זריקה נגד עצב באצבע שגורמת לו לכאבי תופת, לא ברור לי מה זה...אחכה שיחזור כדי שיסביר, צריכה לגהץ תחפושת של הגדול שלי, מזל שבגנים היה להם מסיבה בשישי. הכנתי כבר למחר את המשלוח מנות. בדרך כלל אני משקיעה, השנה הראש לי ממש לא היה בזה...עצוב לי מאוד, מקווה שהגדול לא יתאכזב. כזה מתוק לאכול אותו כמה אני אוהבת אותו, אותם
. ילדים מדהימים יש לי!!! נראה לי שמרוב עיסוקים לא מצאנו את הזמן לריב, להתווכח, הביחד הזה בשבוע האחרון בעיקר היה מאוד מעיק עלי, אז אולי יש יתרונות כשהוא הולך לישון מוקדם, אבל עייפתי. יותר מהכל אני מותשת מהמצב הכלכלי. הבנק לא מפסיק להתקשר אבל זה כבר לפורום אחר :/ יש פורום כזה בכלל? למעט חשבונות, אוכל בית ספר וכו, לא מוציאים על הנאות ובידור ובגדים בקושי...למי יש כסף? אפילו כוס קפה זה פריבילגיה. תפקיד חדש בעבודה גורם לי לעבוד יותר קשה, אבל הסיפוק אדיר. בינתיים לא מעלים משכורות השנה. תודה שאתם פה, מרגישה שאין לי אצל מי לפרוק, כולם כל כך עסוקים, ולא נעים להטריד אפילו חברה הכי טובה ואו אחות או משהו...אז העובדה שאתם פה והכל פה אנונימי עוזרת לי מאוד... שיהיה חג שמח, אני אוהבת את החג הזה, הכי אהוב עלי
אני גמורה מהשבוע האחרון, הותשתי נפשית, פיזית, כל הגוף שלי כואב, טיפלתי בבני ביתי, כולם אחרי וירוסים, אני מתרוצצת ממקום למקום, כל המטלות שבדרך כלל מתחלקות ביני לבין בעלי נפלו הכל עלי, אני מנצלת כמה דקות של כתיבה לפני שהוא חוזר מהרופא. מקווה שהוא יצא מזה, הוא צריך לעבור איזה שהוא זריקה נגד עצב באצבע שגורמת לו לכאבי תופת, לא ברור לי מה זה...אחכה שיחזור כדי שיסביר, צריכה לגהץ תחפושת של הגדול שלי, מזל שבגנים היה להם מסיבה בשישי. הכנתי כבר למחר את המשלוח מנות. בדרך כלל אני משקיעה, השנה הראש לי ממש לא היה בזה...עצוב לי מאוד, מקווה שהגדול לא יתאכזב. כזה מתוק לאכול אותו כמה אני אוהבת אותו, אותם