הי

הי

"משימה יומית", מ מ מ, הנה יש לי משימה נוספת באמצעות שאלתי : האם היית קורא/ת לבת בכור, בן בכור, על שמה של בחורה, אישה, בחור, גבר, איתה, איתו, הסתיימה מערכת ייחסים ? ? ? האם ההגיון לא אומר, לשכוח מערכת ייחסים שלא הצליחה ? ? ? זקוקה לתגובתכם כמו תמיד. אודה לתגובתכם.

סו

New member
לורה

היא הייתה תיירת צרפתיה יפה הוא הצליח לעניין אותה איש צעיר אבל בוגר דיו להתחתן לפי דעת אמו וסביבתו הוא למד את שפתה בזכותה ונסע אחריה וחיי איתה תקופה מדהימה בפאריז שנענתה לו כל כך בגליל העליון אמו המבוגרת בוכה איך הלך לה הילד עם נוצריה ואבוי לבושה עוברים הימים ילד הוא בן של אמא שלו בסיפור הזה לפחות... חוזר לגליל לכפר ובשם המסורת מוותר על ליבו גבר חזק שכמותו לא רואים עליו הסערה אבל אחרי שאשתו הכפרית מעניקה לו ילדה אחרי שני בנים הוא קורא לה לורה והיא יפה חכמה ורגישה כל כך ובחודש הבא היא מתחתנת קצת מהר מידי לטעמי כי בלב שלה אני יודעת יש גם מישהו אחר.... סו

מיכל31

New member
בוודאי שלא רצוי לשכוח

אבל אצלי רצה הגורל ושם בעלי (והמזל- האסטרולוגי) בדיוק כמו אהבתי הראשונה המתוקה והבלתי נשכחת!

אחרת..

New member
איזה מזל...

שכל האקסים שלי היו מקסימים אבל השמות שלהם על הפנים... אחרת.. אולי היתה לי בעיה

nightroll

New member
שאלה

האם קוראים לילד במודע אחרי האהבה הראשונה, או שהשם של האהבה הראשונה הוא פשוט שם יפה? אם זה בגלל האהבה הראשונה - זה לא בריא. מאוד מאוד לא בריא. אם זה בגלל שהשם עצמו, כשם, יפה ומוצא חן - יאללה. מה יש לה זכויות בלעדיות על השם?

נגה...

New member
עצם העלאת השאלה, מעידה על עצמה

ובמילים אחרות... אין כאן סגירת מעגל = השלמה וקבלה (לאו דווקא שיכחה) של מערכת שהייתה. יש נסיון להאחז במה שכבר לא קיים מבחינת אחד ועדיין מאוד קיים מבחינת השני. נגה.

למעלה