הי!

• פותח הנושא LYPD
  • פורסם בתאריך

eranmc

New member
אני מעדיף מחול מאשר מחשב!!

וכולם יסכימו איתי!!!!! זה המקצוע הכי דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שעטנז

New member
כמעט מסכים.....

כל מה שאנחנו עושים במחשבים זה לשחק "באמפי" ו"אלסטומניה".

roimc

New member
אמממ מחשבים נחשב מקצוע

טוב אצלכם? כמה יחידות מתמטיקה אתה?

שעטנז

New member
5 יח"ל ---> אבל אל תחשוב שאני טוב

בזה, כי אני ממש לא :\ אני שונא את המקצוע הזה! אני מתחרט שבחרתי 5----> לא יודע מה עבר עליי, אבל בכיתה יו"ד קיבלתי 90 במתמטיקה,, ובגלל זה הלכתי ל 5 יח"ל. כמו מטומטם!!!

roimc

New member
לא נורא

אני 3 יחידות עם 98 אבל עדיין זה 3 יחידות. לצערי אין לי מוטיבצייה לעלות ל-4 והאמת אני מעדיף שלא יהיה לי בגרות במתמטיקה מאשר להיות כל החופש הגדול אצל המורה שלי. זה אומר מ-6 בבוקר עד 10 בלילה כל החופש!

שעטנז

New member
רק שתדע שאני פאקינג מקנא בך!

בכלל אני מקנא בכל מי שעשה 3 יחידות בגלל שבי"ב המערכת שלו כמעט ריקה!!! אההה רגע, יש לך עדיין את היסטוריה ב´, אם כן ---> אני בכלללללללל לא מקנא בך!
תתכונן לסיוט הכי גרוע שלך :) (אני מכין אותך נפשית :))

roimc

New member
חחחחחחח אני מעדיף 3 יחידות מתמטיקה

על לסיים עם היסטוריה. לפחות היסטוריה אתה יכול לחרוש ולקבל במבחן 90 מתמטיקה אתה חייב להבין עד הסוף כדי לקבל ציון גבוה ואני עדיין חושב שכל מי שב-5 יחידות הוא בעצם חייזר. אבל אני שונא היסטוריה והחלק השני עומד להיות קשה. דרך אגב איך אתה כותב 12 עמודים בבגרות???? אני כתבתי 3-4 עמודים לא מלאים ודווקא נראה לי כתבתי הכול. איך אפשר לזכור בע"פ??? אני מעדיף להתפשר על 80 מאשר ללמוד בע"פ! איכס.

שעטנז

New member
אל תשווה :) אתה מדבר על היסטוריה א´

(כתבתי 7 דפים). אבל היסטוריה ב´ זה בהרבה יותר קשה
(אני סיימת סו :D) ותאמין לי כשלומדים בעל"פ זה לא העיה לכתוב 12 דפים. אני לומד הכל בעל"פ זה הכי טוב לדעתי! כי כשאתה לומד בעל"פ ונניח שאתה לא נתקע הכל רץ לך ואתה אף פעם לא נתקע. אבל את האמת באסה לך! כי השנה הבחינה ייתה ממש קלה וממש צפויה. הם לא חיברו כלום! יכולנו ללמוד פרופר חומר של 4 שאלות במקום כמו דפוקים (אני) ללמוד הכל! ואתה יודע מה אומרים: שנה קל שנה קשה וחוזר חלילה.

שעטנז

New member
אתה יודע שאצלנו, למרות שלא הורידו

במיקוד, לא שאלו על הלניזם! יאי לנו!

eranmc

New member
תודה לירן!!

ואני שנה הבאה עושה את זה!!! אוהב אותך

eranmc

New member
חחח רועי ולירן!

גילית משוה משותף בינכם!!!!!! יווווווו חחחחחחחח אני אספר לכם בפרטי לא יכול לספר בכללי! ותודה לירן על התמיכה, אני מקווה שאתה לא כמו החארים שמארו שנאי אכשל בבגרות בלשון!

שעטנז

New member
אופס... בקשר למחשבים.... אני מניח

שזה מקצוע דיי טוב. אבל פיזיקה זה הכי נחשב אצלנו... הבית ספר שלנו הוא בין הבתי ספר הכי טובים כשזה מגיע לממצוע הציונים בפיזיקה. חבר שלי שלומד פיזיקה (וקיבל 100) אמר לי שאנחנו בהרבה מעל הממוצא הארצי. אני לא בחרתי פיזיקה ואני מתחרט כי כולם אומרים שזה קל
טוב נו יאלללה העיקר שסיימתי עם היסטוריה!!!! נ.ב אתם יודעים שבארה"ב כל המבחנים בהיסטוריה הם אמריקאים!!!!!!!!! זונות חראות!!!! ואני רשמתי 14 או 12 עמודים!! טוב האמתי שהיה דיי קל.
אההההההההההה והם ובכיתה י"ב הם לומדים משוואה של שתי משוואות חחחחחח
והם נחשבים למדינה הכי טובה?!?!?! אנחנו שולטים!
טוב בקיצור זה נגמר ואני שמח!

למעלה