הי!

• פותח הנושא LYPD
  • פורסם בתאריך

שעטנז

New member
טוב לא הבנתי ../images/Emo6.gif ... אבל עדיין למדת

מחול :) זה גם משהו :) וווווווואו איזה כייף לך שבחרת תנ"ך 5 יחידות!!! אני כל כך אוהב תנ"ך!!!! אבל לפני שהייתי בוחר בזה הייתי יורה לעצמי בראש :) אני מת על תנ"ך אבל זה רק בגלל המורה המדהימה שהייתה לנו!!! אני בחרתי מחשבים וכלכלה. (אפשר היום לבחור אצלנו רובוטיקה וביוטכנולוגיה. חחח קצת התלהבו אצלנו) והאנגלית עדיין פה :) פשוט המקלדת הסתדרה, זה תמיד מסתדר אחרי שמפעילים מחדש את המחשב :) אתה רוצה שאני ידבר אנגלית וידהים אותך בכישוריי? רק תגיד... בקשר למחול---> הייתי יורה במנהל ובכל צוות המורים!!!

שעטנז

New member
למה אתה אומר שהאנגלית שלי "יפה"??

עם הגרשיים? משהו לא היה בסדר באנגלית שלי? או שאתה מדבר מתוך מגננה, כי אתה יודע שאני פי 1000 עליך?

roimc

New member
זה שלא הבנת גם אומר משהו...

לא? ח נכון, תנ"ך באמת מקצוע אחלה אבל הרגיל יותר כיף מהמוגבר. מחשבים גם טוב אבל כלכלה פשוט זוועה - בוא נגיד שלא הייתי יורה לעצמי כדור בראש כי אני בכל זאת אוהב את עצמי מדי כדי לעשות את זה אבל כן, הייתי נרדם בשיעורים וזה לא תלויי בי חח המקצוע מיותר... בקשר לאנגלית...לא שמעתי על מקלדות כאלה אבל אם הייתי המקלדת שלך גם אני הייתי משתגע בסוף. והדהמת אותנו מספיק עם האגלית "המדהימה" שלך ביום שבת. בקשר למחול - דווקא היה נחמד ללמוד את זה שנתיים אבל כל הזמן זה היו אותם שירים והמורה כל הזמן הייתה לוקחת אותי להדגמה איך לרקוד
ותסמכו עליי שלא יצאתי רקדן ריקי מרטין לצערי...

שעטנז

New member
זו המקלדת שלי... מה אני יעשה? ../images/Emo4.gif

ואני לא משקר. חחח אתה מצחיק, נראה לי שאתה בדיוק כמוני כשזה מגיע לאנגלית... אני חושב שאני הכי טוב באנגלית (אני בטוח שגם אתה) וכל מי שכותב באנגלית אני ישר מתחיל לחפש טעויות ואז שאני רואה טעות אחת אני נרגע :) ויש לי הרגשה שאתה אותו דבר! אתה מפחד מהעבודה שיש סיכוי שאני יותר טוב ממך ואז אתה עושה כל מני דברים כדי לגרום לעצמך להרגיש טוב (i.e כל העיניין של הגרשיים) או שאתה לא כמוני וכל מה שכתבתי כרגע היה לשווא :) בקיצור אם אתה רוצה להמשיך לחיות אל תרד על האנגלית שלי
(כי אני פי 1000 עליך!
)

roimc

New member
אין סיכויי

אתה לא בדוברי אנגלית. ואל תתחיל עם הקטע "דוברי אנגלית זה סתם חרא!!! הם לומדים שם "ALL MY SONS" כי אני עדיין זוכר לך את זה מהצ´אט לפני חצי שנה

שעטנז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה חושב שבגלל שהיית בדוברי אנגלית אתה יותר טוב ממני????? מותק תתעורר!!! אני יודע על כל מה שלומדים בדוברי אנגלית "טו קילל א מוקינג בירד" ו"אלל מיי סונז". יש לי שם חברים, שאני בהרבה יותר טוב מהם!!! בקיצור הם היו מבאים לי דפים של "וקאבולרי" ואני הייתי מתרגם להם את כל המילים (כן אני קצת מכור לאנגלית). בקיצור כל המילים שאתה לומדים שם זה שטויות!!!!! אז תעשה לי טובה! ואם אתה מאלה שאומרים "אני בדוברי אנגלית" אז נראה לי שאני יותר טוב ממך. כי המילים שם זה לא כזו רמה גבוהה. ואם אני יגיד לך שעשיתי "בוק ריפורט" על "התפסן בשדה השיפון" למה זה הופך אותי?? לגאון!
וזה שקראת ספר לא עושה אותך למלך האנגלית!!! יש לך AIM???

שעטנז

New member
helllo :) כאילו כמה קיבלת באנגלית?

ונסיים ת´עניין הזה! ואחרי מה שכתבת אניייייייייייייי בטוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאני בהרבה יותר טוב ממך!!! תתמודד!
(אני מדבר ברצינות)

roimc

New member
אם באמת היית בטוח שבעצמך לא היית

עושה כזה בלגן... ההודעה שלך התפרסה על חצי מסך. בכל מקרה, יש סיבה שבגללה לא התקבלת דוברי אנגלית, נכון? אני מניח שברעות או יהוד או איפה שאתה גר דוברי אנגלית לא מסנן את התלמידם ברמה הנמוכה אבל בבית ספר שלי הוא כן ובגלל זה אנחנו רק התלמידים שהם סופר-דופר טובים באנגלית ואפילו ביסודי המורה שלי הייתה מורה על עוד 2-3 כיתות באנגלית והיא אמרה למפקחת שרועי מ-ו/4 הוא התלמיד הכי טוב שלה בכל השכבה. כבר אינדיקצייה לדעת שאני מצטיין באנגלית וחוץ מזה זה תמיד היה הצד החזק שלי. יותר טוב ממני או לא, בתכל´ס, אני זה שסיים עם אנגלית לנצח
ואין לי AIM.

שעטנז

New member
מותק אם הייתי מתעורר לבחינה הייתי

עובר אותה בקליי קלות!!! כולם אמרו לי. טוב בקיצור אתה אשקרה כמוני!!!!! ואני יודע שאם אני ימשיך להתווכח איתך אנחנו לא נגיע לשום מקום! בקיצור אני כל כך יותר טוב ממך! רק בגלל שאמרת את הדבר הדפוק ביותר עליי אדמות " אני בדוברי אנגלית יעני אני יותר טוב ממך" לך תחרבן קוביות
הילדים שאומרים את זה הם הילדים שאני בדרך כלל (תמיד) יותר טוב מהם. ואני גר בי-ה-ו-ד לומד בתיכון מקיף יהוד --- > אחד מבתי הספר הטובים ביותר בארץ.
תודה! אני הכי טוב בשיכבה :) היחיד עם 3 מאיות. מחצית ראשונה שנייה ציון סופי! ואני לומד עם המורה הכי מחשבון שיש אצלנו! הכל אצלה עם מחשבון! אתה יודע מה זה מזכיר לי.... היה איזה ילד אחד מלונדון מה זה מתלהב, בסוף התחלתי לדבר איתו, היה לו יעני ווקאבולרי גדול... מסתבר לא גדול כמו שלי... כשזה מגיע למילים דפוקות שאף אחד לא יודע, אני המלך! בקיצור ניצחתי אותו
ומאז הוא הפסיק להתלהב! אני מוכן להודות שאחרי זה רף ההתלהבות שלי עלה טיפה :) וכמה קיבלת בבגרות? ותוריד AIM ותראה איך אני קורע אותך!!!
נ.ב מה יש לך נגד הודעות ארוכות? ואני בטוח שכשעמרי יראה את זה (כל העניין של האנגלית), גם לו יהייה מה להגיד. :)

roimc

New member
WHATEVER...

העיקר שסיימתי עם אנגלית לנצח!!!!!!!! (עם 91)!

eranmc

New member
91 יא אפס?

ועוד אמרתי ללירן עם 95!!!!! ביישת אותי, אני מבקש שתעזוב את העדר הכבשים לעדר העזים או הכבשים הגרועים.

roimc

New member
חחחחח

כן איזה כיף - גם סיימתי אנגלית מוקדם וגם עם ציון גבוה! לירן אתה ממשיך עוד שנה נכון? עכשיו מה שאני מקווה זה שהשעות של אנגלית במערכת השנה יהיו בתחילת או בסוף היום כדי שלא יהיה לי חלון ולפי מה שהיה לנו כל השנים זה באמת יהיה ככה למזלי

שעטנז

New member
רק 91??? מותק זה לא כזה גבוה.

וחכה לשנה הבאה!! תזכור מה אני אומר לך, אני אקבל מעל 98 (בעזרת ה´) יגישו אותי על 100 אז נשאר לי רק לקבל ציון של 96. אהה והבגרות השנה, כאילו הלו הייתה קלה?? מה לא הגישו אותך על 100?? טוב בקיצור כל ה"אני בדוברי אנגלית", תפטר מזה. כי אין לך מושג מה זה דוברי אנגלית. אתם בדיוק כמונו רק קוראים שני ספרים ואנחנו לא
בקיצור אתה לא יותר טוב ממני. ויווווו אתה יודע מה התחיל את כל זה אמרת על האנגלית שלי. ""יפה"" ו""מדהימה"". תגיד לי למה אמרת את זה עם הגירשיים??? טוב האמתי שאני יודע! אתה ב-ד-י-ו-ק- כמוני כשזה מגיע לאנגלית, חוץ מהעובדה שאני יותר טוב! טוב בקיצור תסביר לי למה הגרשיים! רק שתדע שכל המטרה של דוברי אנגלית זה לסיים עם ציון של מעל ל 95! אחרת מה התכלית של כל זה?!?! נ.ב BITE ME!

roimc

New member
עדיין סיימתי לפניך עם מצטיין

ולמה הדיבור הקוקסינלי?

שעטנז

New member
כי אני אוהב להגיד "מותק".

אם זה קוקסינלי אז מאברוק! למי איכפת?!?! העניין הוא שאני לא הייתי שורד בלי אנגלית
זה השיעור הכי אוהב עליי!!! לא עושים בו כלום חחחחחחח. חחחחחחחחחחח אני אף פעם לא מכין שעורים, והמורה שלנו עוברת כל שיעור, עושה סבב. עכשיו תשאל מה אני עושה.... שאלה יפה! ובכן אני רושם במחובר, במבחנים והכל (יעני זה מוסכם), אז לפני שהיא באה אני פשוט מקשקש יעני במחובר ואז כשהיא עוברת היא מסתכלת, והרי מחובר אי אפשר להבין מרחוק. בקיצור לא מכין שעורים, אבל אצלה אני הילד שתמיד מכין שעורים, אני ועוד ילד שגם רושם במחובר :)! חחחחחחחחח או שרושמים סתם שטויות! רוב הזמן אני מצטט מהמורה שלי למתמטיקה :) טוב בייי לילה טוב

roimc

New member
השיעור הכי משעמם זה היסטוריה!

וכן, גם אנגלית, במיוחד שטובים בזה.

שעטנז

New member
הצדק עימך!!!!

בהיסטוריה הייתה לי את המורה הכי צינית בתבל!!!!!! היא הייתה ככה "נדמה לי, אבל רק נידמה לי שהשיעור התחיל" או נגיד על ג´נין, בתק´ של כל הבלאגן היא אמרה "כן.. המקוד שאף אחד לא שומע עליו" או "אני כועסת, ומעבר לזה שאני כועסת אני כועסת מאוד, ומעבר לזה שזה חוצפה, זו חוצפה גדולה" אני מה זה לא יתגעגע, למרות שאני אוהב אותה!

Shir Life

New member
גם אני... כל השיעור אני יושבת ו...

מתרגמת שירים... רק שאצלי זה כמה כיתות מתחתיך ככה שיש אפילו פחות מה לעשות...

למעלה