הי!

• פותח הנושא LYPD
  • פורסם בתאריך

LYPD

New member
מה זה?

הדבר שאתם כותבים כמעט בכל מכתב?.... מריה קרי לעולמיי עד!!! "פההה מאוד פהההה מאוד. אני רוצה ´תיין שארז היה קליייי כמו ´תריך!! אם זה הסוף אז אפשר ´תיין.... אני הייתי הולכת על אניטה! (עליזה סימון בתוכנית הסיום של חלומות בהקיציס)"

roimc

New member
לירן 2,

כל מה שאתה רואה מופיע בכל הודעה למטה זה החתימה. אתה יכול לכתוב את שלך דרך סידור הפרטים האישיים או מה שזה לא היה אז שערן הסביר לי.

שעטנז

New member
אני כן יודע!

זו עליזה סימון!!!!!!!!!!! מה אתם לא רואים חלומות בהקיציס???????????? ´פההההההה מאוד ´פההההההההההה מאוד! אני רוצה ל´תיין שארז היה קליייייייייייייייייי כמו ש´תריך! אם זה הסוף אז אפשר ´תיין, אני הייתי הולכת על אניטה!! סיפור דיי מעניין, כלבה ראשונה שלי, טעות שלי אני עשיתי זה שיחררתי אותה לטייל מט(מעט), (אייל: איך קוראים לה?) גלורי..... גבלוגורי בואי הנה גלורי בואי הנה. עדייןלאבאאוטובא איך אומרים, גורל שלה. ואז שמתי אותה בקרטון ושמתי אותה בפריזר. כן כן (בצרחות) בפריזר, אני רציתי לפחלץ אותה (לקהל)! יפה... ואז אני מיד התקשרתי לפרופ´ שלמה פרדס, שהוא מפחלץ באונברסיטאוווות והנה אני וגלורי ביחד, גלורי שלי איתי... מילון, כן כן, קליפה של מילון! תעשו את זה תעשו את זה! זה קל, אתם תצליחו זה לפי ההגיון של החיים! עדיין לא נגמרו החיים (המורה שלי למתמטיקה! חחחחחחחווווווולללללללללללללההההההההה עלייה!!!!!) טוב בקיצור מאוחר ומשעמם לי :)

שעטנז

New member
כןןןןןןן זו אכן היא!!! שמה בישראל..

אניטה פאללי. אבל זו שיש בחתימה שלי זו לא היא, זו איזה אחת דומוזה, שהתארחה בחלומות.

Shir Life

New member
../images/Emo25.gif!

יהיה עוד דואט... נ.ב רק קולות רקע?! הם לא הזמרי רקע של מראיה! הם להקה מעולה- שחולה על מראיה, ולשמחתי גם מראיה אוהבת אותם!

למעלה