הי

miritl1

New member
הי

הי, פניתי לפורום לפני כמה זמן כשהייתי לפני פגישה פעם ראשונה בתל השומר. ובכן הייתי במחלקה, ונבדקתי על ידי רופא מקסים (פעם ראשונה שהצלחתי לעבור אולטרא סאונד כזה:) ), והוא אמר שהוא לא רואה שום דבר באולטרסאונד שמעיד על אנדו(שחלות,רחם,רירית נראים תקינים). מצד שני הוא אמר שהתסמינים שאני מתארת בזמן המחזור החודשי (הקאות וכאבים חזקים מאוד) כן תואמים לאנדו. הוא ייעץ לי להתחיל לקחת גלולות נגד הריון (הרמונט) שלקחתי בעבר, והפעם לקחת אותן ברצף(על מנת לא לקבל מחזור) ולבוא אליו לביקורת עוד כמה חודשים. האם משהי מכן לקחה גלולות ברצף? האם יש תופעות לוואי? האם זה גורם נזק לגוף? יש לכן רעיונות אחרים, אם לא מדובר באנדו, מה כן יכולה להיות הסיבה לתופעות הללו? תודה מראש, מירית.

galim29

New member
היי מירית

רובינו לוקחות גלולות רצוף. חלק אף לוקחות דיכוי של לוקרין או דקאפפטיל. אני לוקחת כבר 6 שנים רצוף. אם זה טוב? זה מונע מהמחזור להגיע, מבחינתי כל יום בלי מחסור זה מבורך. וזה מחזיק את האנדו' בשליטה, שזה עוש יותר חשוב. מאחר ואין לי אלטרנטיבה אחרת ואני לא מנסה להיכנס להריון, זו המציאות איתה אני חיה. טוב לי איתה, אני מתפקדת ביום יום ויש לי איכות חיים. אילו השיקולים שלי. תופעות לוואי יש כמו לכל תרופה, על כל אחת משתנה. רובן עוברים אחרי זמן מה ומתרגלים. לפעמים צריך לנסות כמה סוגי גלולות עד שמוצאים את זו שמתאימה לך ספציפית. ושוב, הנזק הנגרם לגוף בלי דיכוי ועם אנדו' משתולל, לדעתי, הרבה יותר גדול מכל תופעת לוואי של גלולות. אין לי רעיונות אחרים. אם זה הכיוון וזה מה שאובחן, נראה לי שצריך למצות את האופציה הזו. אם יש לך חשד למשהו אחר, אז תבדקי במקביל או לכי לחוות דעת נוספת. אין לי רעיון אחר. הגעת לטעמי למקום הנכון לפחות מבחינת אנדו'.

liats80

New member
כל יום בלי מחסור

זה תמיד טוב!
ולך יש מקלדת עברית מותק.

galim29

New member
אה, אבל אני ידועה כדיסלקטית מקלדות../images/Emo8.gif

מחזור זה בהחלט לא מחסור

זואילי

New member
הי מירית

רעיונות אחרים אין לי.. אבל גלולות ברצף, לקחתי ועודני לוקחת. לשמחתי אינני סובלת מתופעות לוואי על גלולות, אבל אם תקראי בפורום אז תמצאי גם כאלה שכן יש להן תופעות. כל אחת ותגובת הגוף שלה. מנסים.. ורואים איך זה משפיע. נזק? המאמרים והרופאים אומרים שלא. על זה את יכולה לקרוא המון חומר ברשת. אבל אם את חוששת, אז דברי עם הרופא על כך. בשביל זה הוא שם, כדי לענות לכל שאלותייך.

למעלה