הי

MIC500

New member
הי

אז אחרי שההריון הראשון שלי נגמר בשבוע 12 בהפלה טבעית וזאת אחרי שמשבוע 7הייתי בבית בגלל דימומים אחרי חצי שנה נכנסתי להריון השני שלי ההריון הנוכחי ההריון הה התחיל לא טוב כי בשבוע 7 התחיל דמום וחשבתי לעצמי שהסרט הרע חוזר שוב אך לשמחתי ההריון הזה מתפתח בסדר גמור אני בשבוע 17 ואתמול עשיתי סקירה והכל בסדר בנתיים ויש לי עוברית קטנה ומתוקה בבטן עכשיו רק מקווה שימשיך ככה אז בנות תחזיקו לי אצבעות שימשיך ככה ובסיום אחזיק בת מדהימה כי למרות שעד עכשיו הכל בסדר אני עדיין בחרדות תודה מיכל

נאשא

New member
חשבתי שאני הוזה לרגע

ושמיכל שלנו ילדה ומיד נכנסה להריון, אבל עכשיו אני רואה שהצטרפה אלינו עוד מיכל עם ניק דומה (mic75) אז ברוכה הבאה, ואני מאחלת לך שההריון שלך יסתיים כמו של מיכל שלנו, עם תינוקת מהממת בידיים

נאשא

New member
אולי לא הוזה אבל סתומה

התכוונתי שמיכל שלנו היא מיק75. עכשיו יש לנו מיכל משודרגת עם 500!!! לחיי התוספות שבדרך!

MIC500

New member
היי נאשא

סליחה שבלבלתי אותך אך שמי הוא מיכל ולכן הלינק ובכל זאת תודה רבה על התגובה

דיא

New member
ברוכה הבאה

מאחלת לך שאכן עוד כולה 23 שבועות תחזיקי בידייך את בתך היפה והבריאה. בינתיים, תחזיקי חזק. זה בהחלט הולך להיות מלא חרדות, ודמעות וכסיסת ציפורניים מבדיקה לבדיקה. מזמינה אותך להעביר איתנו את הזמן הלחוץ הזה, וגם לבקר בפורום הריון לאחר אובדן, שם הן בקיעות בכל מה שקורה בעולם רפואת ההריון, ואילו חלקנו כאן כבר הספיק לשכוח (מעיין ברכה לא נכללת בקטגוריה זו, היא מעייניפדיה בענייני הריון ולידה, ובעוד לא מעט עניינים
). ברוכה הבאה

למעלה