הי

yuvalg6

New member
הי

עם עובדות אי אפשר להתווכח: כשכתבתי באתרי היכרויות את הסטטוס האמיתי - בחורה אחת לא חזרה אלי, כשכתבתי רווק היתה הפצצה כבדה של פניות, כמובן ששאר הפרטים זהים לחלוטין.

EFRATY10

New member
אסור לשקר.ומה רע להכיר גרושה +1 כמוך?

גרושה תבין אותך יותר טוב מרווקה.

yuvalg6

New member
הי

הי, זה שקר לבן כי אני מספר על הסטטוס האמיתי שלי גג בפגישה השלישית לפני שהעניינים מתחממים. לגבי השאלה שלך: פחות מתאים לי גרושה עם ילד כי ילד שנמצא המשמורת של האישה גוזל לה זמן רב על חשבון זוגיות של פרק ב'. במקרה שלי הילד נמצא אצל גרושתי ויש לי המון זמן פנוי לפרק ב'.

EFRATY10

New member
לרוב הרווקות יהיה מאוד קשה להבין

שהילד שלך במקום הראשון והן במקום השני.וגרושה+1 תבין את זה.

yuvalg6

New member
הי

אפרת, אין אצלי דבר כזה מקום ראשון, מקום שני, זה לא ליגת הכדורסל. צריך להשקיע בזוגיות וכמובן בילד במידה שווה. זה מצחיק אבל לפעמים יש הרגשה כאילו שהילד מהווה מום אצלי מבחינת הנשים ללא הילדים. חבל שיש פסילות לפני שהן מכירות אותי בגלל הילד.

EFRATY10

New member
ילד זה לא מום,אבל הוא אמור להיות לך

יותר חשוב מזוגיות.

EFRATY10

New member
אז אתה צריך להבין את הרווקות שלא רוצות

להכיר גרוש עם ילד,כי גם אתה לא רוצה להכיר גרושה עם ילד.

EFRATY10

New member
ואיך תרגיש אם תצא עם בחורה שתאמר לך

בהתחלה שהיא רווקה ואחרי מספר פגישות תספר לך שהיא גרושה עם ילדים? אסור לשקר מלכתחילה.

yuvalg6

New member
הי

אפרת היקרה, ואיך תרגישי שאת בחורה איכותית מכל הבחינות ואת נפסלת כל הזמן בגלל הילד ולא בגלל המראה שלך או האופי שלך ???\ בחלק מהמקרים אני מספר את זה בשיחה הראשונה ולאו דווקא בפגישה השלישית, תלוי בבחורה. יכולתי להיות הרבה יותר מניאק ולספר רק אחרי חודש כשהיו מצבים אינטימיים אבל אני הגון. גם לי לא קל עם הסיטואציה אבל לצערי היא בלתי נמנעת אלא אם כן תחדשי לי משהו. תודה על ההתייחסות הכנה והרצינית.

יעלית24

New member
עצה

לדעי תכתוב רווק +1 תראה מה התגובות... אולי פחות מרתיע ואולי לא ישימו לב (כי בחיפוש מחפשים לפי רווק/גרוש, ולא שמים לב לפונקציה של מספר ילדים) ואז בדייט (אחרי הנשיקה) תספר בנון שנלנטיו על הילד וכשהיא רים גבה - תגיד - רשמתי! לא שמת לב???? יש לי ילד! ואז אם היא תגיד - רשום "רווק" תגיד "אופס".. תכלס זה די עלוב אני בעד לשקר ולספר בדייט השני, אחרי הנשיקה ולפני סקס. ניסית את זה? מה היו הגובות?

mazoneli

New member
../images/Emo31.gif מערכת יחסים זה דבר שאמור להיות מושתת על

אמון, אם היא מתחיל בשקר אז אין לה עתיד. כאילו בגלל שהיא התנשקה איתו אז פתאום לא יהיה איכפת לה מהילד
, מה היא ילדה קטנה
.

יעלית24

New member
יהיה לה אכפת מהילד בכל מקרה!

אבל לפני הפגישה והנשיקה - הכרטיס שלו באר ההכריו יהיה כרטיס ותו לא וכל מה שהיא תראה בו זה גרוש + 1 לעומת זאת, אחרי פגישה + נשיקה אולי היא ראה מה היא מפסידה. בכל מקרה רוב הסיכויים שהיא תעזוב אבל כאן היא לפחו תתן צאנס ואמון זה לא אומר לספר הכל מההתחלה לא יקרה כלום אם הוא ישקר פגישה אח או שתיים

mazoneli

New member
נתחיל מזה שיש לך בעייה עם ה ת במקלדת

לעומת זאת אחרי פגישה ונשיקה היא תראה מה היא מפסידה ש ק ר ן שמתבייש במצבו

יעלית24

New member
אבחנה מעולה! אכן יש לי בעיה עם ה"ת"

אני מבינה שהוא מתבייש במצבו וזה מה יש זה לא ממש "שקר" כל עוד הוא מספר לפני הסקס

מבחינתך הסקס הוא נקודת האל-חזור...

יש כאלה שבפגישה הראשונה מגיעים למיטה.. יש כאלה שאחרי 2-3 פגישות.. ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן עד האינטמיות המלאה. בכל מקרה מה שאת טוענת זה שעד שמזדיינים מותר לשקר. היית מגיבה באותה שלוות נפש גם אם היו משקרים לך עד רגע לפני ה-
?

soyerj

New member
לא להסתיר

אני לא בטוח עד כמה זה דומה, אבל אני בתור גרוש + 0 לעתיד, מעדיף שלא להסתבך בשקרים לבנים, אפילו בהתחלה. לכן אני רושם את המצב האמיתי שלי: פרוד. וכן, כבר היו כמה שאמרו מפורשות שהמצב הזה מפחיד אותן. מילא גרוש, אבל פרוד? מה זה אומר בכלל? אבל זה מה שזה ועד שלא אהיה גרוש רשמית, לא ארשום גרוש. מה שכן, התלבטתי תקופה האם לא לנסות ולרשום "רווק". דיברנו על זה כבר כאן בפורום שזה מה שאני באמת אהיה. הנישואים הקצרים שלי באמת "לא נחשבים"... בסוף החלטתי שהם בכל זאת חלק ממי שאני והחוויה הזו, הקצרה והנעימה ברובה, הביאה אותי לאן שאני היום. לכן אני לא מסתתר מאחורי מילים. מי שלא תרצה ו/או תסנן אותי על סמך מילה אחת, היא לא מישהי שארצה להיות איתה בכל מקרה. אפילו אם אצליח להמיס את ליבה בדייט ראשון, וכל מה שצריך זה שקר לבן קטן רק בשביל להביא אותה לשם, לי זה לא מתאים להתנהל ככה.

yuvalg6

New member
הי

הי יעל, תודה על התגובה המתוחכמת. אני החלטתי לרשום את האמת ומה שבא ברוך הבא. יום נפלא

ye44

New member
ממליץ לך להסיר את התמונה שלא יזהו אותך

כי נשים לא אוהבות שקרנים
לא פלא שאתה חוטף
כל פעם מחדש ,נראה לי שאתה מתבייש בסטטוס שלך תתחיל לשנות פאזה " גיסנו " סה"כ אתה גרוש מ"ס קטן של חודשים וכבר מחפש זוגיות ? לך תנפוש קצת עם עצמך תתאורר תלמד לחיות קצת לבד לא יזיק לך תשאל את " סוייר "

למעלה