הי!

NeTa G4

New member
הי!

אני פליטת "סופרים צעירים" מכיוון ששולטת שם דיקטטורה קשה( ואפילו המנהלת הודתה בזה) ובגלל שמחקו לי את כול ההודעות שם כי התנגדתי לכך שיקראו למישהו איכס בגלל שהוא הומו.. אז עברתי לכאן...אני לא ממש ברמת סופרת, התחלתי לכתוב רק השנה.. אבל אני רוצה לנסות.. מקווה להתקבל פה בברכה...
נטע דרך בהטן, איזה גילאים יש פה בערך?

ציפי ג

New member
אבקש לא לנהל מלחמות

עם מנהלי פורומים אחרים, כאן. ישנו פורום שירה וכתיבה יוצרת המיועד לסקירת כתיבה עצמאית. מספרו 33. כאן אנו עוסקים בבקורת ספרים שהוצאו לאור. נשמח מאוד אם תשארי אצלנו לצורך הפורום.

NeTa G4

New member
סורי לא ידעתי...

רק נתתי את הסיבה לעזביתי.. סורי שאני אומרת לך, אבל... לא משעמם לדון פה כול היום על דברים של אחרים ולא להכיר אחד את השני ולתת לאנשים לראות קצת מעצמך ואיך שאתה רושם?

Rivendell

New member
לנטע ../images/Emo140.gif

נטע היי ברוכה הבאה לפורום בתפוז ובאינטרנט בכלל יש המון פורומים שנועדו לכתיבה יוצרת פורום זה לא :) את האנשים שפה לא משעמם לדבר על אחרים, אלא להיפך. את מוזמנת להעלות כל נושא שאת רוצה או לדבר על הסופרים והספרים החביבים עליך. והערה קטנטונת בסוף - בעברית אומרים לכתוב סיפור ולא לרשום, משום שרישום היא פעולה אחרת... (אומרים למשל לרשום מספר טלפון או לרשום ציור, אבל כתיבה היא משהו אחר.. ). ריוונדל

ציפי ג

New member
שעמום ורשמים אישים.

אחרי זמן מסוים שאנחנו קוראים את דעתם של אנשים על ספרים שהם קוראים, אנחנו יודעים עליהם הרבה מאוד דברים. לכל גולש סגנון כתיבה משלו, וכך כל גולש כותב אחרת מרעהו. אנחנו יודעים מי אוהב לקרוא ספרים כבדים, ומי אוהב את מלכוד 22 וחושב שזה הספר הכי חשוב בעולם. אנחנו יודעים מי קצת עוקצני, ומי פחות. אנחנו יודעים מי ביקרותי ומי יודע לספוג בקורת. חלק מהכתיבה בפורום עצמו, זו היכרות. אז לא בהחלט לא משעמם לנו. לכן אין לנו צורך ברשמים "מרישומים" .

NeTa G4

New member
וואי

אתם עונים פה בצורה כול כך בוגרת שזה הורג.. אפילו שמת את המילה לרשום בסוגריים.. אימלה אני מפדת שלהגיד משעמם זה מילה גסה פה.. אבל דפקא מוצא חן בעיני השיטה שלכם.. אבל אין לי ממש מקום פה, כי בכיתה ו´ הפסקתי בערך לקרוא ספרים ואני קוראת רק שאני צריכה להגיש עבודה.. חוץ מספרים מענינים, כמו ה"מרכבה" שאחותי קנתה לי ליומלדת, שזה מאוד מענין, או ספרי מיסטקה בכלליות, פשוט היומני נוער האלו שנכתבים על ידי מבוגרים פשוט עולים לי על העצבים...

NeTa G4

New member
עם..

עם היית מסכלת על היצירות שלי היית מבינה שאני לא רושמת כמו שבספרים רושמים, ושבשיל לכתוב אני רק צריכה קצה חוט, השראה, ואז הכול פשוט זורם.. אני לא באה לכתוב במבנה של ספר, ולכן אני לא צריכה לקרוא.. ואני קוראת יצירות של אנשים אחרים, ואני חשובת שזה הרבה יותר תורם לי.. ובכלל איך את חושבת שהסופר הראשון התחיל, לו לא היה על מה להסתכל, ומה לקרוא...

ציפי ג

New member
הואיל והקב"ה הוא הסופר הראשון

אני פטורה מלהעסתק בסוגיה תאולוגית זו. קראתי מעט מהודעותיך, והתרשמתי שאת נערה שאוהבת להביע דעה, מה שבהחלט טוב. וכן התרשמתי שאת צריכה לקרוא הרבה, כדי לדעת לכתוב יותר טוב. אבל האם לעשות זאת או לא, זו רק החלטה שלך.

NeTa G4

New member
אז בבקשה...

תמליצי לי על ספרים טובים, שהם לא יומני נוער שמבוגרים כותבים, לא דברים בסגנון של כול מיני אח וחצי וכלאו שטיות.. ספר אמיתי, אך מענין... ושאלה, ספרי אסטרולגיה גם נחשבים, לא? הרי אני קוראת את הסםר המרכבה והוא בעצם ספר על תאוריה ועל מקרים והוכחות, אולי זה לא סםר בסגנון גוף ראשון שני או שלישי, אלה מישהו מדבר על משהו...

למעלה