הי

• פותח הנושא sivlz
  • פורסם בתאריך

sivlz

New member
הי

1.מתי תהיה/יהיה קומונה/פורום של "תיכון הלבבות השבורים" ? 2.האם "תיכון הלבבות השבורים" תשודר בש.ח. בערוץ 1 ? 3.האם "קררוב רחוק" תשודר בחינוכית 2/חינוכית 23/הוט 3 מההתחלה,כולל העונות של "קרוב רחוק" שלא שודרו עדיין בהוט 3 ? תודה

קסםkesem

New member
היי

1)בגלל שתיכון הלבבות השבורים זו סדרה אוסטרלית אז את יכולה לדבר עליה בפורום הזה ולגבי קומונה אם את רוצה תימי אחת ואם היא תצליח אולי גם תוכלי להקים פורום אבל זה כבר רק ניחוש. 2)לפי מה שידוע לי כרגע אין תוכניות לשידורים חוזרים בזמן הקרוב אבל יתכן שאני טועה 3)היא משודרת כל יום בערוץ שלוש וכרגע לא ניראה שיהיו שידורים חוזרים של העונות הראשונות. מקווה שעזרתי לך

sivlz

New member
תגובה

תודה על התשובות שלך..אשמח מאוד לעוד תשובות... ובקשר לפורום/קומונה של "תיכון הלבבות השבורים"-אף אחד בפורום הזה לא רוצה לפתוח פורום/קומונה של "תיכון הלבבות השבורים" ? מקווה שיהיה/תהיה פורום/קומונה על הסדרה האוסטרלית הזו... ובקשר ל"קרוב רחוק"-למה לא יהיו ש.ח. של העונות הראשונות של "קרוב רחוק" ? ומה בקשר לעונות של "קרוב רחוק" שלא שודרו בערוץ הוט3 או בחינוכית 2-עונות חסרות ב"קרוב רחוק" ושלא שודרו עדיין,האם הן ישודרו בערוץ הוט 3 ? מתי ? תודה

קסםkesem

New member
ועוד תשובות

אני ממש לא יכולה לענות לך על השאלה הראשונה אבל אני בטוחה שאם מישהו ירצה הוא יפתח קומונה של "תיכון הלבבות השבורים". ובקשר לעונות שלא שודרו ולפי מה שאני יודעת גם לא ישודרו זה פשוט בגלל שאין להוט3/יס3 את הזכויות אבל אולי בעתיד הם יקנו אבל זה כבר אני לא יכולה לדעת. מקווה שעזרתי לך!

למעלה