הי!!

הי!!

מנשמע עוד שאלה...סורי על ההטרדות...:A אמממ אם יש לי סימס 2 בלי הרחבות אפשר שהסימים יעבדו בדוגמנות שם...? וגם מישו בבקשה יכול להסביר לי איך משיגים פרסי קרירה??1?! אני משתגעת כבר היה לי מלא עד הסוף מד העבודה והכול ולא יכולתי לקנות...או שזה לא מה שצריך לעשות?!!? ממממ עזרה תעזור..:S חחח...

noale301

New member
../images/Emo47.gifהלפפ פור יו [חח]../images/Emo47.gif

הממ.. אי אפשר שהסימס יעבדו בדוגמנות.. [ללא תוספות] זה לא מהמקצועות..סורי /: פרסי קריירה משיגים על ידי הגעה לסקיל הדרוש ומס' חברים כמו שכתוב בהתאם לדרגה ולמקצוע... ו.. אז כבר אפשר לקנות אותם לבד.:] הופ איי הלפ ;]

מממ?!

מזתומרת מספר חברים כמו שכתוב?!!? איפה כתוב..? חחח יש מצב זאת הבעיה כי אני לא ממש טורחת להכיר אנשים..:S

noale301

New member
חח אז תתחילי ../images/Emo6.gif

כי.. אממ.. נכון יש את הסים? ויש את הצרכים שלו ואת היחסי אנוש שלו וכל זה? אז יש גם כישורים וקריירה. ויש מד כזה של עבודה. שמתחתיו כתוב: (-מספר כלשהו-) כלומר מספר חברים הדרושים בכדי לעלות בעבודה... בסוגריים:] מקווה שעזרתי חח נועה

אמממ...

טוב אני מקווה שאין הגבלת גילאים..^^ כאילו לא להילחץ אני מכורה לסימס 1 עוד מההתחלה וכרגע נראה לי אני הכי זקנה בפורום אז בכל מקרה אני בת 16 וחצי ואני מנצלת קצת את החופש מהבגרויות לשחק בסימס..(מתי שאני לא יוצאת עם חברים...^^..) והתפלאתי לראות שיש דיי הרבה דברים חדשים בסימס 2 למרות שדיי הצלחתי הכול לבד עד עכשיו...פשוט הפורום גורם לי להעלות שאלות לכאן...אז זהו בסך הכול....חח ^^ בת כמה את?

13daniel13

New member
^^ זה לא נכון

אני עוד מעט בת 14 [אוקטובר *-*] ויש כאן הרבה שעברו את גיל 16..

למעלה